Краси Радков напуска Слави

Краси Радков е подсигурил бъдещето си след финала на Шоуто на Слави на 31 юли. След 14-годишна вярна служба на Дългия комикът е решил да поеме по нов път. От няколко месеца насам актьорът се е преквалифицирал в певец и удря в земята по участия колегата си Борис Солтарийски и цяла плеяда други родни певци.

Още от Забавление

Оказва се, че Радков е изключително търсен от кръчмарите в София и провинцията за концертни изяви. Артистът извивал глас за 2500 лева – сравнително нисък хонорар, като се има предвид, че чалга звездите от ранга на Преслава, Азис и Софи Маринова не вадят микрофона за по-малко от 7 бона. От друга страна, Краси предизвиквал по-голям интерес, защото привличал и по-улегнали клиенти в заведенията, където го канели. В репертоара му влизали всички чалга произведения на шефа му Трифонов и „Ку-ку бенд“, ретро фолкхитове, както и неговите авторски парчета, които бълва от няколко месеца. Те отново са с ориенталски привкус, а в тях Радков си партнира с чалга ветераните Тони Стораро и Сашо Роман.

Откакто пропял, комикът все по-рядко бил търсен за актьорски халтури, в които имитираше най-популярните си образи от Шоуто на Слави. Сега Краси бил доволен, че не му се налагало да се прави на шут като Гацо Бацов и отец Нафърфорий, а излизал пред публика, издокаран с елегантен костюм. Част от певческите си хонорари обаче той все още отчитал на алчния си работодател Трифонов, защото договорът му не бил изтекъл, а и ползвал песните му, без да плаща за правата им.

Вероятно финансовите им отношения щели да продължат и след позорното изпадане на предаването на Дългия от програмната схема на Би Ти Ви, защото Краси нямало как да провежда участията си тайно. Неговият колега Виктор Калев, който също изкара повече от 10 години под опеката на учиндолеца, също му броил някой лев, за да продължи да играе образите си от шоуто в неговия авторски спектакъл „Грамофонът“.


loading...