Краси Радков Слави

Краси Радков вече съвсем се отпусна в „Като две капки вода“ и си позволява все повече да си развързва езика за различни пикантерии, свързани със Слави Трифонов и работата с него.

Слави се оказа със забит нож в гърба, защото понесе много тежък удар от един от най-близките си колеги. Радков си позволи да каже нещо грозно за шоумена и може би дори не си даде наистина сметка за това, пише БЛИЦ.

В последния лайф на „Капките“ на Краси му се наложи да пее на италиански. За произношението обаче той решил да потърси помощ:

„Ще звънна на продуцента за италианското произношение. Звънях три пъти на Маги, но той не ми вдигна. Славата и парите са големи дяволи. Маги да не казвам.. Добре, че Джуди ми вдигна телефона“, призна Радков.

„Маги вече не го харесвам“, добави няколко минути по-късно той.

В интервюто, преди изпълнението, пред колегата си Димитър Рачков обаче Краси си позволи още повече:

„Имах нужда от помощ и той не ми помогна. Прав си, Рачков, че само взима. При нас пък е един брат, който само взима“, заяви комикът, визирайки именно Слави Трифонов и намеквайки, че той само граби по нещо от служителите си.

„Нашият пък е за двама“, допълни Рачков, но с видима ирония в гласа.

Виж още:Краси Радков разкри голям грях: Аз съм виновен Слави да си счупи кракаАктьорът Краси Радков, който е дългогодишен приятел и член на екипа на Слави Трифонов, разполага с ц…Oct 12 2021skafeto.com

Резилът е голям: Изритаха жената на Краси Радков от БНТ след първото предаванеСкоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков. Актрисата, която дълго време бе по майч…Oct 12 2021skafeto.com

Братът на Краси Радков милионер в АмерикаКраси Радков е един от големите любимци на зрителите на „Шоуто на Слави“, което скоро слиза от екран…May 13 2019skafeto.com


loading...