Краси Радков Слави

Актьорът Краси Радков, който е дългогодишен приятел и член на екипа на Слави Трифонов, разполага с цял вагон интересни истории. Една от тях е свързана с куриозен инцидент. Радков разказа, че продължава да се чувства виновен заради счупения крак на Слави Трифонов, който и днес не му позволява да ходи нормално. Комикът подарил на водещия душ гел преди концерта на екипа на шoуто в Стара Загора. Трифонов го използвал и се подхлъзнал в банята.

При падането счупва крака си и досега използва патерици, но въпреки злощастния инцидент Краси си остава негов любимец. Трифонов неведнъж е споделял, че осъзнава колко трудна е работата на артистите и ясно си дава сметка колко усилия им струва да направят вечерта незабравима за зрителите.

Факт е обаче, че най-голяма стиковка има между него и Радков, а двамата не крият колко се забавляват, когато са заедно на сцената. Краси бе и един от първите гости на новото шоу на Димитър Рачков, с когото ги свързва истинско приятелство.

Радков винаги преследвал мечтата си да бъде актьор. Още като ученик той става част от младежката театрална трупа ТЕМП в родната Враца, където е възпитаник на езиковата гимназия. Краси не залягал много над уроците, но бил любимец и на преподаватели, и на ученици, пише Марица.

„Беше толкова забавен и ни разсмиваше така, както сега разсмива цяла България. Понякога, като гo гледам по телевизията, имам чувството, че все още сме в класната стая и долавям някои от онези специфични гримаси, интонации, погледи, които придават неговия колорит на комик”, разказва съученичката му Иванела Самуилова.

Виж още:Резилът е голям: Изритаха жената на Краси Радков от БНТ след първото предаванеСкоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков. Актрисата, която дълго време бе по майч…Oct 12 2021skafeto.com

Братът на Краси Радков милионер в АмерикаКраси Радков е един от големите любимци на зрителите на „Шоуто на Слави“, което скоро слиза от екран…May 13 2019skafeto.com


loading...