Кремена от „Игри на волята“ стана известна с това, че е истински боец, но славата води със себе си критиците. Риалити героинята се сблъска с много хейт, който беше провокиран от огромните ѝ устни. В интервю Кремена обаче призна, че е направила грешка с корекцията за увеличаването им.

На 22-23 години Кремена искала да има големи устни и решила да ги увеличи. Тогава тя инжектирала в устните си силиконово олио, но с годините са се получили изкривявания и странични ефекти, които се отстранят по хирургичен път.

Планирала е да се подложи на такава интервенция преди предаването, но не е разполагала с достатъчно време, за да се възстанови след процедурата. Е, сега Креми намери време и се подложи на въпросната интервенция, ако съдим от стори, което качи в Instagram. На краткото клипче участничката в „Игри на волята“ се е доверила на родни професионалисти, които вадят част от съдържанието в устните ѝ.

Първоначално не си личи да има някаква сериозна разлика, но вероятно с времето устните ще започнат да възвръщат по-нормални размери. Креми няма да намали изцяло обема, но определено устните ѝ ще бъдат доста по-незабележими, пише vbox7.

Кремена от "Игри на волята" махна огромните джуки

Вижте още:
Мани показа „Игри на волята“ зад кулиситеИ третият сезон на „Игри на волята“ вече е в историята, но сме истински щастливи, че сред участницит…Dec 13 2021skafeto.com


loading...