Крисия Две капки вода

С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия Тодорова при дебюта си в шоуто „Две капки вода“. Това разкри пред БЛИЦ нейният PR Наско Лазаров.

Дни преди това най-младата участничка в историята на култовото предаване е била специален гост на седмия рожден ден на нейна приятелка. Двете изпълнили в дует песента „Детска планета“ и никой не е предполагал неприятностите, които ще изненадат талантливата певица от Разград.

По паметливите обаче, си спомнят, че подобна драма невръстната тогава представителка на България , преживя и в навечерието и на детския конкурс на „Евровизия“ в Малта. Ето какво самата тя разказва за това:

„Бях много болна, на антибиотици. Това много ме притесняваше. Исках да дам всичко от себе си, но се чувствах много зле. В осем сутринта, когато трябваше да тръгна за летището, температурата ми бе 39 градуса. Извикахме лекар и се наложи той да тръгне с нас за Малта. Другите участници даваха интервюта, а аз не можех да говоря, не можех и да репетирам. Мълчах, за да съхраня гласа си. Накрая взех лекарства и излязох. Пях с огромно желание.“

Крисия пя с огромно желание и в първото си участие в „ Като две капки вода““ но мнозина от нейните почитатели определиха идеята й да се превъплъти в образа на една от емблемите на соул и ар енд би музиката – Тони Бракстън, като изпее най-известната й песен – “Unbreak My Heart”- като необмислена и рискована. Самата Крисия преди представянето си обясни, че умишлено е избрала изпълнителка с натюрел и тембър различни от нейния. Искала е да се сблъска със наистина сериозно предизвикателство.

Тя приема спокойно критиките, които са последвали след първата вечер на дебютното й представяне в най-гледаното родно шоу. Още повече, че й предстои да влезе в образа на любимата си певица Бритни Спиърс:

„Всичко сега започва. Ще ги разбия-кани се талантливата тинейджърка, като не крие амбициите си да бъде сред най-добрите, а защо и да не спечели шоуто.

Само преди няколко месеца, предрешена като „Гъбарко“ Крисия стана любимка на зрителите на предаването „Маскираният певец“ и наред с другите си песни изпълни и “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън. Явно тази песен много й харесва. Тогава в интервю пред „Блиц“ младата надежда на родната попмузика, откритие на Слави Трифонов и екипа му разкри интересни факти от своят живот като ученичка в музикалното училище, говори за подлите камъни на популярността и бъдещето на своята кариера.

Виж още:Парадокс в „Капките“: Алисия пее по-добре от КрисияСнощи стартира новият сезон на „Като две капки вода“. Повечето от участниците са до болка втръснали …Feb 15 2022skafeto.com


loading...