Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов. За проблеми между малката певица и шоумена се тръби от доста време и май всички слухове ще се окажат истина.

Талантливата певица не само няма да бъде с вече бившия си работодател, но реши да му забие и нож в гърба. Със сигурност Слави няма да прости това предателство и като нищо в бъдеше да търси отмъщение.

Носи се слух, че Крисия е един от тайните участници в „Маскираният певец“. Тя се крие зад маската на Гарвана и бързо се превърна в любим образ на зрителите. Досега самоличността на гарвана бе забулена в мистерия, но се промъкна мълва, че Крисия е била шута на Слави и е подписала договор с неговия най-голям конкурент Маги Халваджиян.
Крисия заби нож в гърба на Слави, отиде при най-лютия му конкурент (СНИМКА)

Трифонов и Халваджиян от години водят открита война, а противоречията им стигнаха дори до съда. Маги приюти всички избягали от шоумена певци и актьори. Припомняме, че Виктор Калев бе жури в „Като две капки вода“, Алекс Раева е водеща на „Х Фактор“, Деси Добрева бе участник в псоледния сезон на имитаторското шоу и се спряга за такъв и в „Маскираният певец“. Крисия обаче е удар под кръста и всички зрители чакат с нетърпение разкриването на самоличността на Гарвана, за да разберат дали в действителност Тодорова е посмяла да причини това предателство на Слави.Крисия направи голямо признание за бъдещето и кариерата сиСлухове, че Крисия става част от музикална компания „Пайнер”, взривиха феновете преди дни. Каква оба…Sep 9 2019skafeto.com

Миролюба Бенатова обясни защо е отказала на Слави, написаното хич няма да му харесаМиролюба Бенатова отрече слуховете, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Неотдавна се появи …Oct 10 2019skafeto.com


loading...