Тийн звездата Крисия рядко дава интервю, но за PODCAST7 направи изключение и разкри специално пред нас, че в момента музикалната ѝ кариера се развива много добре. В момента се старае да учи доста от различни музиканти, които са професионалисти.

„Изграждам се, много ми е интересно. Не планирам бъдещето си, но работя по този въпрос“, сподели певицата пред Дидо. Крисия сподели, че на този етап се развива изцяло сама, зад гърба си няма голямо музикално студио, но се справя.

Признава, че се запознава доста с хора, които също се ориентират в ситуацията и иска хора, на които да вярва и да работи спокойно. За нея е важно да създаде свой екип, на който да има доверие във всяко отношение. В жанрово отношение се е ориентирала към поп музиката, но се вълнува доста от блус и джаз, които да смеси и да стане нещо различно.

Крисия сподели, че в музикалните среди съществува приятелство, но за нея не важи това. Не е срещнала на този етап много близък колега, който да се е задържал в живота си. Казва, че често има завист и лоша енергия зад гърба, а пред теб всичко е фалшиво. Не крие, че има хора, които идват при нея, но за да се „мазнят“, но не им обръща сериозно внимание и се опитва да не се задълбочава в такива отношения.

Младата певица добави, че обожава това, което прави и не би определила, че плаща някаква „цена“, защото е известна. Тя е от момичетата, които горят в работата си и не съжалява за нищо, но може само да подобрява себе си и качествата си като професионалист.

Очакванията на обществото се отразяват на известните, най-вече психически. Крисия споделя, че е важно всеки да се харесва и приема с всички свои недостатъци и проблеми. „Трябва да знаем, че сме на този свят с причина. Трябва да се обичаме“, каза още тя. Сладураната е изпадала в депресии, но осъзнава ситуацията и успява да бъде силна, да се бори с проблемите си и да се изправи, а не да задълбава в различни състояния.


loading...