крисия лавеле

През уикенда еднопосочното движение в центъра на столицата беше блокирано.  Повод за това бе изпращането  на любимката на народа, изпълнителката Крисия от своите близки и приятели и дълга редица от високоскоростни мощни мотори.

Изцяло модерното заведение Lavele kitchen& bar бе домакин на събитието.
Сред Вип гостите забелязахме един от най-близките и приближени на Слави Трифонов – Евгени Димитров – Маестрото на Ку ку бенд, звездата Кристо,който долетя специално от Лос Анджелис, популярният експерт по комуникации и тв продуцент – “ Дестинации” Атанас Лазаров, собственикът на Lavele kitchen&bar Исай Ангелов.

Крисия блокира столичната улица Лавеле

Крисия се появи на своето парти повече от бляскава и стилна. Дизайнът на тоалета си изцяло сътворила и нарисувала сама.

За визията й се бяха погрижили и професионалистите  от няколко месеца в подготовка от македонския дизайнер Борче.

Крисия блокира столичната улица Лавеле

Талантливата Крисия се довери на неговия моден бранд

Beyond, създаден през 2011 г. от дизайнера Борче Ристовски и стилиста Добромир Киряков. Двамата започват да създават първите си модели две години по-рано. По онова време Добромир е вече популярен стилист с работата си за едни от най-добрите модни списания в България, а талантливият млад дизайнер Борче точно е показал дипломната си колекция за завършването си в Художествената академия в София.

Крисия блокира столичната улица Лавеле

Постепенно бляскавият и женствен стил, който те налагат се превръща в по -достъпна алтернатива на световно признати имена в сферата на висшата мода. Затова и основните им клиенти са дами, които консумират мода и могат да оценят по достойнство ръчната работа и отношението към детайла в дрехите на Beyond. За своята почти десет годишна история брандът успя да се наложи като най-добрият в България за създаване на рокли за специални поводи.

Крисия блокира столичната улица Лавеле

Ателието в София създава, както изцяло ръчно изработени тоалети по индивидуална поръчка, така и колекции с по-достъпни модели, представящи най- актуалните модни тенденции.

С течение на времето Галена от първи клиент и муза на Beyond, става и съдружник в модната къща. Почти всички популярни дами в България, открояващи се с личния си стил носят Beyond, но брандът има и своите световни успехи. През 2015 година актрисата София Вергара се появи на червения килим на Американските кънтри награди с ръчно избродирана рокля Beyond. През същата година и поп звездата Деми Ловато пя на сцената на Американските музикални награди с яке, създадено от българския бранд.

На изпращането на Крисия дойдоха лично от Варна и двете й сестри Тифани,Марина заедно с мама Енджи.


loading...