криско амая

Криско се оплака от столична частна болница. Рапърът имал проблем с ухото и решил да отиде на лекар, платил, но така и не получил необходимата грижа и въобще не се стигнало до преглед. От клиниката са накарали Криско да си направи антигенен тест, за да го прегледат, въпреки че габровецът е ваксиниран и има зелен сертификат. Вижте цялата изповед на Криско, която публикуваме без редакторска намеса:

Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед в Сити Клиник. И така записах си час за 09:00ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115лв – и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И при положение, че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм си запазил.. или с малко забавяне спрямо човека преди мен.

Влизам в 08:55 и отивам на регистрация.
-Предупредиха ли ви за антигенен тест?
-…Не, но имам ваксина и зелен сертификат.
-Без антигенен тест не може!
-Добре, а за какво ми е този сертификат?
-Ами, не знам за какво ви е!
-Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?
-Да, 25лв и изчакайте.
Сядам да чакам.. (20 мин в частната клиника, в която имам час за 09:00ч.)
09:20 – Заповядайте за тест.
Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам.
-Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?
-Те тия сертификати са за…
-Мола? Прекъсвам го аз.
-Хехе да за там са.
Теста е направен изчакайте… (теста е направен за 1 минута)
09:50ч. (50 минути след като часа ми за лекар в частна клиника със запазен фиксиран час). Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още поне 20мин за влизането при самия доктор. Виждате, че натяквам “частна” и “фиксиран час”, защото очакванията ми, както и на другите клиенти предполагам са – “Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня”.
Решавам да попитам на Рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е “Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там”..
-Бихте ли ми върнали парите, след като 50 мин. след насрочения ми час за доктор още не знам кога ще вляза, в частната ви клиника с фиксиран час ?
-Разбира се, ето ги.
Това не е оплакване или жалване какви тъпанари са тези от Сити Клиник. Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това което ми предлага клиниката, нямаше да напиша този пост.

Почитатели на габровеца го подкрепят, като допълват, че и те не са доволни от клиниката. Криско изтри дългия пост няколко минути след като го публикува, но сайтът Lupa.bg е успял да запази гневния му изблик към клиниката.

„Да, наистина абсолютна машина за пари … Преди време „лекуваха“ баща ми там. Освен, че не прецениха правилно състоянието му и му направиха операция, която костваше живота му, се опитаха да ни вземат 3к за хемодиализа, която по закон не се заплаща ! Наложи се да им викна проверка от МЗ, след което шефът на болницата ми опяваше 1 час по телефона, но в крайна сметка не ни взеха една стотинка, за да опазят репутацийката си …“, пише млада жена, която твърди, че е била рекетирана от болницата за пари.


loading...