Крис Нот

Съсипаха го Крис Нот – и то без доказана до момента вина. Актьорът, обвинен че е правил секс насила с няколко жени, преди много години, се е обърнал за утеха към чашката. Той често пъти пие сам, направо се налива, казват разтревожени негови близки, цитирани от „Radar online“. Нот живее в Ню Йорк. Приятелите му казват, че изглежда видимо състарен, предава Дир.бг.

На Тузара му е забранен достъпа до луксозните, шикозни ресторанти, в които навремето му освобождавали маса само щом се появи на прага. Сега хлопват врата под носа му. Нот реагирал на това, като се настанявал в по-малки квартални барове и поръчвал едно след друго. Там се и хранел, и наблягал на мартинито.

„Крис е персона нон грата от всички луксозни места в Ню Йорк. Ако се опита да направи резервация в някой от най-добрите ресторанти, той ще удари на камък. Представяте ли си, Крис можеше да влезе навсякъде и изведнъж масата по чудо щеше да се освободи за него. Сега той ще има късмет да получи резервация в „5 PM“. Крис не е добре дошъл в града вече“, добавя вътрешен човек.

По Коледа той беше забелязан да се шляе сам из улиците. Жена му Тара Уилсън прекара празниците, обикаляйки Лос Анджелис.

Заради него нямало да има и нови епизоди от „И просто така“, който въобще не се оказа успешен сериал, колкото феновете очакваха. Сара Джесика Паркър му била бясна, че е опетнил поредицата. Крис Нот беше изрязан и от ретроспективни сцени в този сезон.

Виж още:Нови проблеми за Тузара! Изхвърлят го от сериал след обвиненията в изнасилванеАктьорът Крис Нот ще се оттегли от сериала „Защитникът“ (The Equalizer), след като три жени го обвин…Dec 21 2021skafeto.com

Тузара от „Сексът и градът“ обвинен в изнасилванеАктьорът Крис Нот (Тузара от „Сексът и градът“) е обвинен в сексуално насилие от две жени. Предполаг…Dec 18 2021skafeto.com

Тузара показа с 27 години по-младата си жена (СНИМКА)Звездата от хитовия сериал „Сексът и градът“, актьорът Крис Нот и съпругата му Тара Уилсън пристигна…Dec 17 2021skafeto.com


loading...