Крум и Андреа

Крум и Андреа са двама от поп-фолк изпълнителите у нас, които имат нюх за хитови парчета. Съдейки по предишните им общи проекти, двамата очевидно успяват да се синхронизират добре и по тази причина им се получава много добре.

Андреа е пълна с изненади, дори и когато всички си мислят, че е в тежка депресия заради любовно разочарование, тя показва, че всичко е вече зад гърба й, предават от show.blitz.bg. Потвърждение за това е и факта, че отново се събра с Крум. Двамата направиха хитово парче, носещо заглавието „Мен ми стига“, което много скоро ще зарадва нетърпеливите им фенове.

Всъщност за колаборацията двамата анонсираха още през лятото, но ето, че дойде момента за голямата премиера, за която все още не е обявена конкретна дата. Това ще бъде второто съвместно парче на Андреа и Крум след успеха на „Твойта кожа“.

В скорошно тв участие пък, Крум върна малко лентата назад и си спомни първите си стъпки в музикалното поприще: „Явих се на кастинг за нови изпълнители, с мои кавър версии на песни на Любо от група „Те“ и на Васил Найденов. Така започна всичко. После по естествен път преминах в попфолка, но аз никога не деля музиката на стилове“.

А Андреа наскоро заяви, че е готова с цели 10 нови парчета, но чака удобен момент за промотирането им, като междувременно прави участия в Румъния, а наред с музикалните си изяви, има желание да се занимава с и рисуване.

Теодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, е българска попфолк и поп изпълнителка. Теодора Андреева е родена и отраснала в София. Още в невръстна възраст започва да се занимава с различен вид изкуства – музика, рисуване, балет. Родът и семейството и е дълбоко свързан с музикалното творчество. Баба ѝ Тодорка Ахтарова е бивша балерина и дългогодишен помощник-режисьор в Народния театър „Иван Вазов“. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев. Прабаба ѝ е бивш цигулар, а прадядото – Михаил Ахтаров дългогодишен диригент на хор „Кавал“.

Другата ѝ прабаба е солистка в театър „Ренесанс“, заедно с Мими Балканска. Иван Вазов е впечатлен от нейните представления и лично я поздравява за изпълненията ѝ. Андреа от малка пее и взима уроци по солфеж и пиано от леля си, която е оперна певица и бивш солист на Врачанската опера. Учи се да свири на китара от дядо си, който ѝ предава всички шлагери и градски песни, които знае. Всичко това е съчетано и със школа по класически балет, която Андреа записва още на 4-годишна възраст.След дъжд качулка! Кобрата проплака: Мъчно ми е за Андреа„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, коментира Кубрат Пулев няколко седмици сл…Oct 27 2019skafeto.comАндреа с примамлива обява (Снимка)Когато един човек започне собствен бизнес, независимо от сферата, за която става дума, в някакъв мом…Oct 7 2019skafeto.com

loading...