кубрат се тревожи за андреа признание

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

След като си бил повече от десетилетие с някого, няма как той да ти стане напълно безразличен. Не и ако си нормален човек. При Кубрат Пулев и Андреа положението е същото. Двамата се разделиха преди повече от две години, той вече има две деца от новата си половинка Розали Петрова, но твърди, че още уважава и държи на Андреа като човек и приятел.

Всъщност певицата заяви същото неотдавна и обясни, че е наясно с това, че Кобрата отдавна не й е мъж, но приятел и близък ще й остане завинаги. Тревожен обаче е фактът, че докато Пулев си продължи живота, Андреа не спира да цикли. Тя не се докосва и дори не поглежда друг мъж, а напоследък започна да прави странни неща, които явно притесниха и самия Кубрат, пише сайтът razkritia.

Близки до боксьора разкриха, че Пулев сериозно се разтревожил за психиката на бившата си, защото донякъде чувствал вина към нея. Причината е, че Андреа не спира да се рови в миналото и пред цяла България, по нощите, вместо да спи, издирва свои стари видеа от Тубата и ги пуска в мрежата едно след друго. Това са части от нейни интервюта в телевизии, мнения на колеги за нея, овации от приятели и прочие…

„Хубави са тези клипчета, но са отпреди 20 години. И хората така мислят, и аз така мисля – това е малко налудно. И се тревожа за нея, защото е добър човек по душа“, коментирал Кубрат пред приятели.

Като не криел, че ще се зарадва искрено в деня, в който Андреа обяви, че е влюбена отново и има нов мъж до себе си.