култовите си сцени

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

За да бъде един филм определен като хит, трябва да отговори на няколко фактора. От една страна актьорският състав и играта трябва да бъдат на достатъчно добро ниво. От друга страна публиката трябва да хареса филма. В същото време музиката и диалогът също трябва да бъдат издържани. Така или иначе, има някои сцени в тези хитови филми, които не са по вкуса на актьорите, но те ги изпълняват безупречно. Днес ви представяме 8 актьори, които се срамуват от култовите си сцени.

Когато работят на актьорите често им се налага да разширят границите на собствените си представи за това, какво е допустимо, пишат от dama.bg. В същото време трябва да изглеждат естествено, защото зрителите не трябва да подозират нищо. За да се потопят напълно в ролята и да бъдат убедителни на екрана, те трябва да правят наистина странни и неприятни неща, от които се срамуват. Представяме ви 8 актьора, които се искат да си спомнят за техни известни сцени.

Шарън Стоун, „Първичен инстинкт“
До последно актрисата не е знаела какво ще се види от този кадър. Режисьорът искал тя да махне бельото си, за да подчертае, превъзходството на героинята пред мъжете и да отвлече вниманието на публиката от последващия кадър. Шарън споделя, че е изпитала голям срам.

Тейлър Лаутнър, „Здрач“
Мускулестият Джейкъб спечели сърцата на много момичета. Във филма имаше много сцени, в които актьорът беше без тениска. Оказва се, че той изобщо не е искал да бъде почти гол пред камерата. В интервю Тъйлър споделя, че би предпочел никога повече да не сваля блузата си по време на снимки.

Кейт Уинслет, „Титаник“
Спомнете ли си сцената във филма, в която Роуз идва при Джак и я моли да я нарисува гола? Оказва се, че този момент не бил лесен за Кейт, тъй като тя се смущавала от фигурата си и не искала да се съблича пред Леонардо ди Каприо.

Джим Кери, „Шут в г*за! 2“
Джим Кери изигра доста нетипична роля за себе си като супергерой на име полковник Звезди и райета. По-късно актьорът призна, че се смущава от всички сцени на насилие с негово участие. Кери отбеляза, че това ниво на жестокост е неприемливо.

Натали Портман, „Черен лебед“
За ролята на балерината Натали Портман получи заслужен Оскар, но една роля все още ѝ навява неприятни спомени. Това е интимна сцена с Мила Кунис.

Марго Роби, „Отряд самоубийци“
Харли Куин е една от най-известните героини на филма, но Марго не е доволна от някои от сцените. Първо, тя се смути, когато беше принудена да се разхожда в мини шорти и скъсана тениска. Второ, актрисата си спомня с ужас сцената, в която героинята ѝ попада във вана с химикали – течността попадала в носа, ушите и очите на актрисата.

Кърт Ръсел, „Омразната осморка“
Сцената, в която актрисата Дженифър Джейсън Лий свири стара балада на китара, а Кърт изведнъж грабва китара и я чупи на парчета, е срамна за актьора. Китарата била ценен античен инструмент на стойност 40 хиляди долара, а не реквизит.

Кийра Найтли, „Опасен метод“
Филмът разказва за връзката на психотерапевта Карл Юнг с неговия пациент. Според сюжета в една от еротичните сцени, главният герой трябвало да напляска Кийра. Този момент бил истинско изпитание за актрисата.

Вижте още:Най-лошите роли на най-добрите актьори в ХоливудДори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, …Nov 8 2019skafeto.comКъде са сега любимите ни деца актьориВ Холивуд често се налага да се снимат филми с деца актьори. Това е съвсем нормална практика, но е ф…Nov 5 2019skafeto.com