Изберете си една Коледна топка от снимката, която ви харесва най-много. След това прочетете текта долу, за да разберете какъв ще бъде късметът ви през 2019-а и кави изненади ви е приготвила Новата година.
Топка №1
Годината ще бъде за вас необичайна. Даже ако сте били предупредени предварително, нямаше да повярвате.
Година ще бъде толкова различна от останалата част от живота ви като цяло, че няма да спирате да се чудите. Запомнете: необичайно, ново – не означава лошо. А за вас – със сигурност!
Топка №2
Годината ще бъде романтична. Може би една от най-романтичните в живота ви. Всичко като че ли е пропито от розова мъгла на нежност и топлота. Тя ви обгръща, и ще ви даде най-възвишените чувства и удоволствия от събитията.
Топка №3
Годината ще бъде за вас успешна. Една от най-успешните. Важно е правилно да се определят приоритетите, да се изберат сферите, в които успехът е особено важен за вас, и да не губите време за други неща. Вие ще постигнете много, ако от самото начало изберете правилния курс.
Изтеглете си вашето късметче за 2019-а. Вижте какви изненади ви готви Новата година!
Какво ще се случи с всяка зодия през новата 2019-а: Едни пари ги чакат, други любов, трети безумно щастиеВсички сме извънредно любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2019 година, …Dec 17 2018skafeto.com

Топка №4
Годината за вас да бъде забавна. Даже и ако сте настроени доста сериозно, това няма да попречи на сърцето ви да се забавлява тази година. Ще срещнете много добри хора, както на работното място, така и в личния си живот.
Топка №5
Година на спокойствие. Никаква суматоха. Никакви изненади, всичко ще е постоянно и систематично, така, както бихте искали. Тази година ще бъде за вас почивка, време, когато набирате нови сили за сериозна крачка напред
Топка №6
Годината за вас ще бъде щастлива. С това ще бъдете наясно всяка секунда. Щастието ще се превърне в постоянен спътник на живота ви.

Топка №7
Годината за вас ще бъде добра. Точно за една година светът ще скрие своите зъби и нокти и ще мърка за вас приспивни песни. Вие ще промените ъгъла си на виждане: от сега нататък около вас ще се чувства проявата на универсалната доброта.
Топка №8
Годината ще е нестандартна. Ако сте атеист, няма да ви бъде лесно. Тъй като да си обясните това, което ще ви се случва, логически няма да можете.
Топка №9
Една година, която обещава много. Може би ще ви се стори, че целият свят изведнъж се е сетил за вас, всички наведнъж ще се нуждаят от вас. Това е вярно.

Топка №10
Годината за вас ще е интересна. И това няма да е проклятие (“Дано живееш в интересни времена!”). Самите времена може да останат обикновени. Ще се промените вие. Определено няма да скучаете.
Топка №11
Годината за вас ще е странна. Вашият живот ще бъде като едно интересно криминале. Само че без убийства и други такива. Около вас ще се случват странни събития, които изглеждат безсмислени. Отговорът ще се появи в края на годината и ще бъде ужасно приятен.
Топка №12
Година ще бъде за вас щедра. Желайте много, желайте всичко, което ви идва на ум. Някой или нещо ще слушат внимателно и ще изпълняват Вашите желания периодично. Но внимавайте, имайте предвид, че изпълнението на желанията не винаги носи щастие.Изберете си една от петте Снежанки и разберете какво ви очаква през новата 2019-а година!Надали сте чували за традицията в Стара Русия, когато са избирали Снежанка преди да започне Нова год…Dec 12 2018skafeto.com

Топка №13
Годината ще бъде за вас приказна. Даже и да сте абсолютен скептик и циник, в тази година ще има нещо толкова прекрасно, че няма да можете да намерите научно обяснение. Вие ще попаднете в приказка, в чудо, и сами ще се превърнете в истински герой, победил дракона.
Топка №14
Годината за вас ще бъде плодовита. Дори забравени проекти изведнъж ще започнат да дават плодове. Какво можем да кажем за новото?! В живота ви сякаш ще се появи рог на изобилието.
Топка №15
Годината ще бъде идеална за вас. Да, за вас е рядка година, която дори и в малките неща ще бъде абсолютно перфектна.
Топка №16
Годината за вас ще е лесна. Каквото и бури и бедствия да бушуват във външния свят, вас нищо няма да ви засегне. Всичко, което изглежда като сериозен проблем, ще бъде лесно решено.

loading...