Къци Вапцаров се отказа

Къци Вапцаров се отказа от основната си философия в личния си живот. Тази рязка промяна в навиците му се дължи на промени в организма, които са уплашили водещия. Разбира се, хубаво е, че се е усетил навреме, защото в крайна сметка, човек трябва да съобрази навиците си с исканията и нуждите на организма си, ако иска да бъде жив и здрав.

Цели 12 години Къци Вапцаров проповядва веганството и дори се опитваше да привлече съмишленици в начина си на хранене, предават от show.blitz.bg. Господин „Риск спечели, риск губи“ дълги години живее без да участва в експлоатацията на животни. От това следва веганите да бъдат пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти пряко или косвено получени от използването на животни, каквото схващане изповядвал и Къци.

С изненада научаваме, че от почти година се е върнал към предишния си начин на хранене и вече дава на организма си всичко, от което има нужда. „Отслабна ми значително организмът и просто се наложи да се откажа от веганството“, призна Къци.

Вапцаров се изплашил много за здравословното си състояние и разбрал, че вместо да си прави добро с тези лишения, то всъщност си е навредил и то сериозно. Месо не хапват и други родни звезди, сред които Диляна Попова, Йорданка Христова, Коцето Калки, Глория, Лили Иванова, Мария Силвестър и т.н.

Къци Вапцаров, с рождено име Кръстю Георгиев Вапцаров, е популярен телевизионен водещ на български забавни предавания. Роден е на 25 юли 1963 г. в Русе. Завършва актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Атанас Илков. Своята телевизионна кариера започва с развлекателното предаване на БНТ „Невада“. През 1994 година започва развлекателното предаване „Риск печели, риск губи“.

През 2008 г. се дипломира като филмов режисьор в НАТФИЗ. Филмът му „Добре дошли на Земята“ е номиниран на 12-тия София Филм Фест, както и на „Послание към човека“ в Санкт Петербург, Русия, Beverly Hills Film Festival в САЩ, „World of Comedy Film Festival“ в Торонто, Канада, „San Luis Obispo Film Festival“, САЩ, а и на фестивала „Philadelphia Independent Film Festival“, където печели първа награда в категорията „Най-добър късометражен филм“.

Вижте още:Къци и Стефан Вълдобрев се гаврят със СлавиСлед като края на Шоуто на Слави стана известно нападките срещу него започнаха то различни посоки. Д…Aug 1 2019skafeto.com20 години по-рано: Ива Екимова и Гала като Момичета на късмета на Къци! (РЕТРО СНИМКА)Преди 20 години две от актуалните дами в българския ефир сега са били… Момичета на късмета в преда…Oct 10 2018skafeto.com

loading...