Къци 7/8 ТВ

След участието си в „Маскираният певец“ през пролетта шоуменът Къци Вапцаров го закъса за телевизионни изяви, но за сметка на това успя добре да се погрижи за банковата си сметка. Нисичкият блондин е прибрал солидните 30 000 лева за серия от реклами на фирма за кързи кредити, която е сред най-въртяните в мрежата в момента, пише Lupa.bg.

Първоначално офертата към Къци била за 20 000 лева, но той успял да си договори 50% горница като истинска холивудска звезда. За клипа се налагало той да подстриже дългата си коса и брадата, които напоследък отглеждаше упорито, за да си върне имиджа от 90-те, когато стана любимец на зрители със „Супершоу Невада“.

Вапцаров заявил, че посещението при коафьора ще забави другите му медийни проекти докато косата му отново порасне и си изпросил 10 бона отгоре, за да се офъка.

След като затвориха детската градина с жена му Меги, 58-годишният шоумен отдавна има идея да възроди детското предаване „Кой е по-по-най“. Според Къци през него са минали всички най-популярни личности от шоубизнеса и актьорството у нас. Досега актьорът предложи на всички телевизии у нас проекта си, но засега интерес все още няма.

Все пак Къцамун има надежди да бъде потърсен от Слави Трифонов, когато Дългия има повече свободно време след изборите, за да правят общ тв проект.


loading...