Лилия Семкова

Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю в предаването „Преди обед“ по БТВ. Тя трябваше да представи най-новия си проект, озаглавен „Молитва за любов“. Избрала е този ден, тъй като се празнува Деня на виното и любовта, предава Дир.бг.

Певицата не успя да се появи в студиото, а от екипа на предаването информираха, че Семкова е добре след инцидента. Това бе потвърдено и от музиканта Марко Маркович, който разказа за съвместната си работа с Лили.

„Благодарим на всички, които пишат постоянно и се интересуват как е Лили след катастрофата! Бихме искали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала само с уплаха. Щетите са само материални, слава Богу! Лили претърпя инцидент тази сутрин, на път за предаването „Преди обед“, където трябваше да гостува с Марко Маркович, за да представи новата си песен „Молитва за любов“. Автомобилът на певицата се хлъзва, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За щастие каращи след нея шофьори спират, за да помогнат.

Към момента всички планирани гостувания на Лилия в медиите близките ден-два се отменят“, пишат от пиар екипа ѝ във Фейсбук.

Бесарабската българка, която участва и във „Фермата“, от няколко месеца работи върху песента и видеото към нея. Музиката е на Петьо Василев, текстът е дело на Славена Шуганова, а аранжиментът на Любомир Иванов – JKro и Николай Тошев.

Голямата изненада в проекта е участието на световноизвестния тромпетист Марко Маркович, който пристигна специално за снимките на видеото, за да изненада своята колежка. Миксът и мастерингът са поверени на барабаниста на Ку-Ку Бенд Венелин Венков.

Клипът към „Молитва за любов“ е заснет изцяло в кинематографски стил от екипа на режисьора Людмил Лазаров. Красивите зимни кадри подсилват приказната история за любовта – такава, за каквато всеки човек мечтае.

Още от Лайфстайл


loading...