Лили Иванова барове диета

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лили Иванова започна да пее по барове. Изпълнителката се изяви в популярен столичен клуб и бе бурно аплодирана от Преслава, Софи Маринова и Меди. Фолк звездите викаха на бис няколко пъти примата на българската поп музика, която имаше клубен концерт.

Тримата представители на фолк гилдията бяха на една маса, както и братът на Меди – Саби, който е от новата генерация на фолка. Палома също се наслади на клубното шоу на невероятната Лили Иванова, където присъстваха и много светски личности.

Легендарната певица стартира изявата си час преди полунощ, а изискването на екипа й бе всички присъстващи да приключват с храната до нейното появяване. Звездата спази традицията на сцената до себе си да има мед и парфюм.

Страхотно сценично присъствие, настроение и изумителен професионализъм белязаха и този концерт на неподражаемата певица, която изправи гостите на крака и получи нестихващи аплодисменти.

Присъстващите на събитието имаха възможността да се вземат и нейната биографична книга. Лили изпълни на живо любимите песни на поколения българи, благодари и представи всеки един от членовете на своя бенд.