Лили Иванова боти Националния дворец на културата

Лили Иванова пръсна две хилядарки за боти с кристали. Певицата сама се похвали с покупката на страницата си във фейсбук и публикува снимка от концерта си в Античния театър в Пловдив, с който откри тазгодишното си турне.

Рециталът й се прочу след фейсбук статус на журналиста Георги Тошев, под който зрители се оплакваха, че не са доволни от изпълненията й – някои дори я упрекваха, че е пяла фалшиво, а най-запалените я защитиха, че имало проблем с техниката.

82-годишната изпълнителкаи на вечните хитове „Осъдени души“ и „Стари мой приятелю“ изчака да мине шумотевицата около скандала, за да се похвали с новите си придобивки.

Лили пръсна 2 бона за боти с кристали (Снимка)

Официалната им цена е 1960 лв., а в момента са намалени с 30% – на 1372 лв. Спестявате 588 лв., казват от фирмата вносител. Дамските боти с кристали са произведени в Италия от 100% естествена кожа и текстилна ластична материя, имат остра форма, тънък 10 см ток, а височината на профила е 20 см.

Екстравагантните обувки са слабост на не една и две звезди в родния шоубизнес. Сред тях е и поп кралят Емил Димитров.

Легенди се носят за прословутия му концерт с Лили Иванова в зала „Универсиада“ през 70-те. Той е излъчван директно по Българската национална телевизия, но още в самото му начало е прекъснат и вместо него е пуснат съветски филм. Причината се оказала визията на певеца на „Моя страна, моя България“, която е разгневила „началството отгоре“. Певецът е бил облечен в бял костюм в стил „Елвис Пресли“, а в токовете на обувките му са плували рибки.

Номенклатурата тогава е смятала за абсурдно музикантът да показва западно буржоазно влияние и на мига е набрала петолъчката да спре предаването.


loading...