https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Примата на българската естрада Лили Иванова ще се качи на клубна сцена след години въздържание, а нейните фенове ще могат да й се любуват от броени метри само срещу 200 лв.

Специални ВИП места пък са обособени за почитателите на изпълнителката на „Детелини“, а най-високият билет е 350 лева. Концертът на родната легенда ще бъде на 8 юни в елитен клуб-ресторант в столицата. „За нас е чест, че примата на българската музика прие да се качи на нашата сцена. Ще се съобразим с всичките й изисквания, защото искаме да се чувства прекрасно, а гостите да се насладят на един истински спектакъл“, разкриха от управата пред Телеграф.

Това е истински прецедент у нас, тъй като е ясно, че от години тя отказва всякакви оферти на различни заведения, а изявите й се свеждат само до турнето й. Началният час, обявен за старт на концерта на великата Лили Иванова е 23 ч.

Половината билети вече са разпродадени, само 24 часа по-късно от обявяването на събитието.

Вижте още:
Кичка Бодурова се подигра с Лили ИвановаКичка Бодурова се подигра с Лили Иванова за дарението на естрадната прима за „Левски“, но заради бур…Mar 28 2023skafeto.com

Лили Иванова засенчи Малкович: Пее в Народния театър, а билетите са по 500 леваЛили Иванова заби в земята холивудската звезда Джон Малкович по цени на билетите. Естрадната прима и…Mar 24 2023skafeto.com