Лили Иванова признание

Лили Иванова е може би най-известната българска певица не само у нас, но и в чужбина. Затова и когато тя има медийно изявление или поява, това винаги провокира интереса на хората. Сега Лили Иванова изненада с емоционално признание.

Лили Иванова е от хората, които не забравят да благодарят на тези, които са им помогнали в труден момент, предават от show.blitz.bg. За един от тези специални хора в живота си наскоро примата на родната популярна музика каза много силни думи. Става дума за директора на УМБАЛ „Александровска“ проф. д-р Костадин Ангелов, когото изпълнителката поздрави за рождения ден и изпрати красив букет цветя.
Лили Иванова с емоционално признание (Снимка)

„Уважаеми Проф. д-р Костадин Ангелов, дм, честит рожден ден! От цялостно си сърце Ви пожелавам здраве и щастие! В личен план – нека винаги топлината и любовта на хората до Вас да Ви правят щастлив и да Ви карат да се чувствате специален и обичан!

Пожелавам Ви удовлетвореност от магията на Вашата професия, на която сте отдаден изцяло! Възхищение и поклон пред Човека – проф. д-р Коста Ангелов! И отново – честит рожден ден! Много щастие! Бъдете здрав! С много обич!“, пише Лили Иванова и във фейсбук страницата си.

Припомняме, че в средата на април, навръх рождения си ден, заради коронавируса и лекарите на първа линия, които ежедневно рискуват живота си, примата направи трогателен жест към медиците в Александровска болница, като им изпрати цветята, които е получила за личния си празник. Към тях певицата беше добавила и дискове с нейни песни, постери с автограф и послание към лекарите и сестрите от болницата, в което се казва: „Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами!“

„Лили Иванова е символ за изключително голяма дисциплина. От самото начало на епидемията тя не е излизала от вкъщи. Тя е един много дисциплиниран човек, който спазва правилата, който вдъхновява със своята дисциплина и своята добрина. Аз и благодаря за енергията, която ни изпраща, за любовта, имаме нужда от тях, защото в тези трудни моменти тя ни зарежда много“, отвърна й тогава проф. д-р Костадин Ангелов.

Вижте още:Издателят на „Плейбой“: Лили Иванова открадна най-пикантните си снимкиИздателят на „Плейбой“ разкри интересни подробности от отношенията си с естрадната прима Лили Иванов…Jun 1 2020skafeto.comЛили Иванова прикова вниманието с невиждана снимкаЛили Иванова е примата на българската музика и това никой не може да го отрече. През годините, тя е …Apr 30 2020skafeto.com


loading...