Лили Иванова тодор колев

Лили Иванова не изневери на традицията и след концерта си в Шумен в четвъртък вечерта тя отиде и се поклони пред паметника на големия ни актьор Тодор Колев. „Поклон пред великия български актьор Тодор Колев!“, написа естрадната прима в социалните мрежи и публикува свои среднощни снимки пред паметника на „варненското софиянче от Шумен“, както шеговито описваше себе си Тодор Колев.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предишни гостувания в родния град на Тодор Колев (1939-2013) – и през 2015, и през 2019, и сега тя поднася цветя, подарени й на концерта от нейни почитатели и се покланя пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. Този път изпълнителката на „Детелини“ символично поднесе на Адама една бяла роза. Както е известно белите рози и изобщо белите цветя са любими на примата.

Още се помни паметното гостуване в шоуто на Тодор Колев по БНТ, в което Лили, която е учила за медицинска сестра се опита да бие инжекция на водещия. Двамата имат и вълнуващи дуети.

Лили Иванова подари бяла роза на Тодор Колев

Вижте още:
Хасковска врачка пази Лили Иванова от магии с тройна огнена защитаЛили Иванова никога не е криела, че има влечение към окултното и редовно в годините се е доверявала …Oct 27 2021skafeto.com

Лили Иванова репетира по дантела (СНИМКА)Лили Иванова репетира за концерта в Бургас, обгърната в черна дантела, пише „Телеграф“. Примата си …Oct 25 2021skafeto.com


loading...