Лили Иванова

Ковид-19 повали ваксинираната прима на родната естрада Лили Иванова след утихването на пандемията. През май музикалната икона лепнала вируса по време на свой концерт, но към днешна дата вече е относително здрава. Все пак борбата на организма ѝ с китайската зараза явно не е била лека, щом само в рамките на две седмици и бездруго анорексично слабата певица е свалила 10-ина килограма от теглото си, пише Ретро.

Лили Иванова неузнаваема, свали 10 кила след Ковид (СНИМКА)

Първи снимки на Лили след карантината се появиха преди броени дни. На тях тя репетира заедно с бенда си в залите на Нов български университет. От кадрите се вижда, че краката ѝ са тънки като солетки, а естрадната звезда е облечена с дънки с детска номерация. Освен това лицето ѝ е по-изпито от всякога и е загубило напълно характерния за нея обем в зоната на скулите и устата. След боледуването Лили била по-слаба и на енергийно ниво. Едва изкарвала на крак репетициите си и се задъхвала от умора. Хора от обкръжението ѝ споделят, че се притеснявала дали ще може да пее пред публика на живо по 2 часа на вечер, тъй като турнето ѝ продължава с пълна пара и ще се проточи чак до декември.

Въпреки че Вечната Амбър е тотален педант по отношение на здравето си и консумира всякакви натурални имуностимулатори, не успя да се размине с вируса. Все пак благодарение на полезните си навици го прекарала сравнително безпроблемно, предвид рисковата си възраст. Боледуването обаче ѝ излязло прескъпо. Заради карантината се наложило Лили да изгори с 60 хиляди лева. Тя имала поет ангажимент да пее на фирмено парти и макар да била потвърдила участието, в последния момент уведомила домакините, че няма да може да ги забавлява.

Човек от екипа на естрадната икона се обадил късно вечерта в деня преди концерта на компанията, ангажирала певицата, за да уведоми, че Лили няма физическа възможност да се яви. Той звучал доста притеснен и гарантирал, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лева с ДДС, ще бъде върнато до дни в банковата сметка на дружеството. Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в състояние да пее. На притеснените въпроси на организаторите какво ѝ е, той отвърнал, че не може да даде допълнителна информация. По-късно обаче стана ясно, че певицата е била с Ковид, но не стигнала до хоспитализация. Въпреки това лекари непрекъснато се грижели за нея. От години тя е близка с някои от най-изтъкнатите професори и шефове на болници у нас и се съветва лично с тях за всяко свое неразположение.

Още от Лайфстайл


loading...