лили имот

Примата на родната популярна музика Лили Иванова направи една от най-изгодните сделки в живота си наскоро, след като успя да продаде имот за впечатляващата сума от 400 000 лв.

Става въпрос за просторен апартамент в софийския квартал „Кръстова вада“, за чиято продажба певицата се доверила на брокери. Продажбата става факт още през февруари, малко преди кризата с коронавируса да стане факт.

Припомняме, че Лили Иванова обяви за продан имота си миналата есен, след като преди това изцяло обзаведе жилището от 120 квадратни метра. Той е закупен от нея преди 5 години с идеята в един момент тя да се пренесе да живее там. Само че явно не й се тръгва от луксозното и просторно жилище на столичната улица „Оборище“, чиято цена към днешна дата доближава 1 милион, пише „Уикенд“.

Според информацията за продадения резервен апартамент в „Кръстова вада“, Лили Иванова е прибрала около 190 000 евро, а купувач на имота е зъболекар от арабски произход, който от години работи и живее в София. Запознати твърдят, че певицата е преговаряла близо месец с купувача за цената на имота, като накрая му направила отстъпка от 10 000 евро, за да се реализира сделката.

„Лили или е родена с късмет, или е много прозорлива. Само няколко дни след като продаде апартамента си, епидемията с коронавируса плъзна в Европа и предизвика икономическа рецесия. Сега имотният пазар в България е сринат и цените на имотите са с поне 15-20% надолу. Сделки просто няма, купувачите изчезнаха“, одумват естрадната прима брокерите на недвижимо имущество.

Продаденият апартамент бе купен от Лили Иванова за около 120 000 евро. Имотът се простира в луксозен комплекс от затворен тип, в който обитателите разполагат с всички удобства. Надеждна охрана осигурява сигурността на живущите там, а достъпът е контролиран.

Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всякакви други удобства, включително и СПА — център. Лили Иванова живя в този апартамент само няколко месеца, докато ремонтираше основно жилището си на „Оборище“.

Виж още:Ето ги наследниците на Лили Иванова (СНИМКА)На четири ще бъдат разделени милионите на Лили Иванова. Макар примата на българската естрада да няма…Mar 20 2020skafeto.com

Лили Иванова се появи на неочаквано място, просълзи се от историята на болна жена (СНИМКИ)Лили Иванова се разчувства от моноспектакъла „Клетниците“ в Софийската опера. Примата бе гост на спе…Jan 13 2020skafeto.com

Защо телевизиите не излъчват концертите на Лили ИвановаКонцертите на Лили Иванова са сред най-зрелищните прояви у нас. Това се дължи както на таланта на пе…Jan 8 2020skafeto.com

loading...