лили парно

Рекордни сметки за парно плаща примата на родната естрада Лили Иванова от началото на отоплителния сезон. Фактурите ѝ не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата площ, която звездата обитава, пише Ретро.

Жилището на Лили, намиращо се на столичната ул. „Оборище“ 33, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляемо мазе и гараж. Певицата биела по сметки всички свои съседи в кооперацията, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всичките стаи на огромния ѝ апартамент работели. Харчовете напоследък хич не ѝ се нравели, но Вечната Амбър чинно си плащала сметките, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на „Топлофикация“.

Преди години в публичното пространство стана ясно, че певицата милионерка е натрупала дължимости в размер на над 7 бона и не била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си. След скандала Лили заръчала на своята счетоводителка, която се грижи за разпределянето на финансите ѝ, да погасява сумите регулярно.

За нищо на света обаче певицата не искала да сменя парното с климатици, макар да има възможност да си монтира последно поколение такива. Тя държала въздухът в жилището ѝ да бъде с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало неминуемо на носоглътката, обяснявала Лили. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник за всякакъв вид вируси и бактерии, които не можела да допусне да върлуват в стерилната среда, в която живее. Естрадната легенда е изключително педантична по отношение на здравето си и в дома ѝ, превърнал се в нейна крепост, се спазват строги правила.

От началото на годината звездата се е залостила в апартамента си и е в процес на възстановяване след натоварения в професионален план декември. Освен трите грандиозни концерта, които направи в НДК и добави още милион приходи към богатството си, тя за пръв път от доста години насам си позволи да поеме и две частни участия през най-празничния месец в годината. Лили пя на два последователни банкета, провели се в лъскави хотели в София, от които прибра тлъсти хонорари в размер на 200 бона. От години се знае, че тарифата ѝ за подобен род участия е 100 хиляди лева. Докато преди години всички богаташи се редяха на опашка да я канят по сватби и партита, сега примата стриктно отсявала частните си изяви и се съгласявала да забавлява единствено или бъдещи спонсорски фирми, или заможнии влиятелни приятели.

Виж още:Отиде си първият мъж на Лили ИвановаПървият съпруг на Лили Иванова – д-р Георги Павлов, за когото тя от десетилетия не е говорила публич…Jan 12 2022skafeto.com


loading...