Линда

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Съпругата на премиера Кирил Петков Линда ще бъде част от журито на международния фотоконкурс Art Food Inspirations, в който ще оценява гозбите на наши готвачи и любители на кухнята, пише Епицентър.

Новината сподели самата тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук, където е доста активна по принцип. Линда добавя, че с удоволствие е приела поканата да журира, тъй като темата на конкурса е близка до нея – готвене, красиви снимки и вдъхновение.

„Моето вдъхновение в кухнята са децата ми, които се нуждаеха от специална диета, поради здравословни причини. Аз трябваше да се науча как да готвя храна, подходяща за тях. Постепенно това се превърна в сериозно занимание: други майки ме молеха да правя торти за рождените дни на децата им и така неусетно стигнах до бизнеса, който днес е мое призвание – Amelie Sweet Shop“, споделя премиершата.

Към публикацията си Линда добавя няколко снимки, направени специално за целите на конкурса. На фотосите канадката изглежда в отлична форма. Визията й също е впечатляваща – няма нищо общо с небрежния й вид по време на държавната визита в Рим и последвалия прием, даван от президента Радев по случай 24 май. Докато на споменатите две събития, в които тя се включи в качеството си на съпруга на премиера, и за съжаление не се бе съобразила с протоколните норми, съпътстващи тази обществена роля, то тук Линда явно е използвала услугите на професионален стилист, защото градацията във визията й е очевидна. Всеки детайл – от червеното червило през небрежно падащите къдрици до марковите тоалети е на мястото си.

Явно за фотосесията е помогнал и самия снимачен екип, тъй като позата и излъчването на канадката нямат нищо общо с тези от Рим или резиденция „Бояна“, където премиершата бе видимо притеснена и не се чувстваше на мястото си – на всички снимки е със свити ръце пред корема, сякаш застанала в отбранителна позиция, и леко присвит гръб. На новите фотоси пък е доста по-раздвижена, лицето й сияе, очите – изразяват емоция. Въпреки че се забелязват и издайнически следи от използването на фотошоп програма, Линда видимо плува в свои води.

Определено новата визия отива на г-жа Петкова, отива и на една съпруга на премиер.

Популярна практика в много страни в Европа и дори в САЩ е съпругите на лидери, заемащи висши държавни постове, да прибягват до услуги на стилист.

Така не само самите дами ще се чувстват на място, а и цялата общественост ще се гордее със своя достоен представител пред света.

Виж още:Кирил Петков заведе канадката Линда на официална българска визита в РимБългарската делегация, ръководена от министър-председателя Кирил Петков, пристигна в Рим, Италия, къ…May 23 2022skafeto.com

Премиерската съпруга Линда пропищя: Тролове ме тормозят в сладкарницатаПремиерската съпруга Линда Петкова даде интервю за списание „Бахкус“ и разказа как е станала сладкар…May 20 2022skafeto.com

Линда Петкова блесна по бельо (СНИМКИ)Знойната премиерша Линда МакКензи – Петкова се пусна по секси потниче, пише Lupa.bg. Канадката гони …Apr 21 2022skafeto.com

Канадското издание National Post с любовната история на Линда и Кирил Петкови (ГАЛЕРИЯ)Със заглавие „България има големи очаквания към първата си канадска двойка“ канадското издание „Nati…Feb 14 2022skafeto.com