личен коафьор

Всеки от нас има някакви мечти, свързани с професионалното му развитие. Обикновено обаче когато срещнат трудност, повечето хора се отказват. По тази причина постигането на мечтите се превръща в невъзможно. Днес обаче ще ви представим историята на един българин, който е постигнал невъобразим успех, благодарение на упоритостта и труда си. Става въпрос за Кирил Василев, който е личен коафьор не на кого да е, а на самата Донатела Версаче.
Българин е личен коафьор на Донатела Версаче (Снимки)

Да подстригваш съученичките си в Етрополе и един ден да се озовеш в Милано, подстригвайки не кой да е, а световна знаменитост като Донатела Версаче, предават от actualno.com. За това може да ни разкаже най-добре българинът Кирил Василев, който в момента е личен коафьор на Донатела Версаче. Всичко започнало преди 12 години, когато гостувал в Милано на своя приятелка, учеща мода там, пише „Дарик“. В града усетил такава енергия, че решил да пробва да живее и работи в там.
Българин е личен коафьор на Донатела Версаче (Снимки)

В личен план искрата на фризьорския занаят запалила майка му, а по-късно и Ивайло Душкин, при когото е работил. Стъпвайки на италианска земя, Кирил започва работа във фризьорски салони. Там научава много за модната индустрия. Така разбира, че съществуват агенции, които предлагат на знаменитостите гримьори и фризьори за фотосесии или други ангажименти. Започнал да работи именно за такава агенция. Един ден, в който Кирил се готвил да замине за Седмицата на модата в Париж, му звъннала агентка и му казала, че ще има ангажимент с Лейди Гага и Донатела Версаче.
Българин е личен коафьор на Донатела Версаче (Снимки)

Кирил не спал 2 дни преди въпросния ангажимент, бил изключително притеснен, но вече от 7 години работи с Донатела Версаче. Двамата са изключително близки. Пътуват много, като в някои от дните прекарват и по 18 часа заедно. Кирил описва Донатела като типична италианка – държаща много на външния вид, на културата, храната. По думите му тя е още щедра, интелигентна, забавна и интересна.Версаче и Coach успяха да ядосат Китай в рамките на 24 часаДвете международни модни къщи, Версаче и Coach, се сблъскват с политическата чувствителност в Китай …Aug 12 2019skafeto.com

loading...