личният стилист

Мелания Тръмп е една от жените в света в момента, които постоянно са под светлината на прожекторите. Нейното поведение, стил и действия се следят изкъсо от световните медии, но, разбира се, най-добре я познават хората, които имат по-близки контакти с нея. Един такъв човек е личният стилист на първата дама на САЩ. Той разкри любопитни подробности за нея, с които изненада мнозина.

Стилистът на Мелания Тръмп разкри любопитни и много лични подробности за първата дама на САЩ. Мордечай Елвау работи с красивата словенка от 13 години. В интервю за Forward.com Елвау разказва каква всъщност е бившата моделка. „Тя е изключително любяща, весела и изключителна“, казва той пред сайта.

Стилистът отбеляза, че когато никой не я снима и около нея няма непознати хора, Мелания се държи по съвсем различен начин, предават от jenata.blitz.bg. „Бих искал всички да знаят малко повече за истинската самоличност на първата дама, за да разберат, че в живота тя се държи по различен начин. Мисля, че тя се държи твърде сдържано пред камерите, когато присъства на официални събития. В обикновения живот е по-открита, мека и весела“, добавя стилистът.

Елвау казва още, че когато общува с децата си, първата дама на САЩ е напълно различна. В компанията им не се налагало да се преструва и затова си позволява да се смее и шегува. Влезе ли в обектива на камерата обаче, тя отново започва да сдържа емоциите си, превръщайки се в „желязна дама“. По думите на стилиста, Мелания често изпитва неприязън към мъжа си. Това обаче не означавало, че не го обича. Враждебността й била предизвикана от факта, че именно заради него е принудена да следва строги правила на публично място и да потиска истинските си емоции.

Като пример той посочва факта, че Мелания често отблъсква ръката на Доналд Тръмп, когато са заедно на светски мероприятия. Подобно действие обаче може да говори и за това, че американският президент, който има доста силни ръце, не може да прецени ръкостискането си. Мордечай Елвау започва да работи с Мелания, след като през 2005 г. японският Vogue го изпраща в резиденцията на Тръмп във Флорида, за да направи сватбена прическа на бившата моделка. По думите му, по това време Мелания е била известна само като „съпругата на Доналд Тръмп“.

„Пътувах сам до Мар а Лаго и си спомням, че си допаднахме. Тя беше много впечатлена от работата ми и ме попита дали може да ми се обажда редовно. Отговорът ми беше „да“. Стилистът е категоричен, че откакто Мелания се е превърнала в една от най-разпознаваемите жени в света, характерът и поведението й не са се променили.

Вижте още:Мелания Тръмп разтърси света: Тръгна към деца мигранти, но надписът на гърба й потресе всички (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе облечена вчера с яке с надпис: „Изобщо не ми пука, а на теб?“, …Jun 22 2018skafeto.comМелания Тръмп – шармантна по време на посещението си в Египет (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където раз…Oct 7 2018skafeto.com

loading...