Фолк дивата продължава да изкушава мъжката аудитория със секси и предизвикателни снимки. Лияна пусна гола снимка и показа, че така твори песни. 40-годишната изпълнителка реши да си говори с хартия и да пише нов сингъл почти както майка я е родила.

„Можем да сложим цензура на всичко освен на душата си! Дали ще се скрием под дрехите си, дали ще се скрием зад лъскавия си имидж..,няма значение..,все сме скрити някъде там.. От няколко дни “разговарям “с хартиените листа. Изписвам отново десетки думи, за да събера в няколко реда ,още една част от душата си и да ви я подаря чрез песен..

Нито изпитвам глад, нито жажда, нито това, че навън вече всичко работи може да ме откъсне от това състояние.. Единственото което е с мен по цял ден е моята късметлийска бяла химикалка, с която написах “ Като хлапе” и тетрадката.. За пореден път ще съблека душата си пред вас.. и , вярвам, че отново ще получа най- голямата и скъпа награда..- ВАШАТА ЛЮБОВ. Обичам ви..,хлапета“, написа братовчедката на Коцето.

Лияна се пусна пак гола (Снимка)

Вижте още:
Лияна изкушава с дибидюс снимки (18+)Поп фолк дивата Лияна не спира да изкушава от екзотичното кътче, на което си почива заедно с дъщеря …Mar 23 2021skafeto.com

Лияна радва феновете си по бикиниФолкпевицата Лияна за N-ти път се разпищоли, като палавницата пусна в Instagram секси снимки, на кои…Jan 10 2021skafeto.com


loading...