Поп фолк дивата Лияна не спира да изкушава от екзотичното кътче, на което си почива заедно с дъщеря си Дениз. Сексапилната брюнетка, която е фитнес маниак от години, не за първи път показа перфектно тяло, а когато събира тен, обикновено е по монокини за радост на околните.

Известно е, че за да изглежда по този начин, Лияна спазва от години железен хранителен режим, освен това е супер активна във фитнес залата, където тренировките отдавна са се превърнали в начин на живот за нея.

Лияна неведнъж е споделяла, че харесва тялото си сега повече, отколкото когато е била на 18 г. Братовчедката на Константин е истински отдадена на хранителния си режим и спорта, като за нея те са се превърнали в начин на живот.

Лияна изкушава с дибидюс снимки (18+) Лияна изкушава с дибидюс снимки (18+)

„Вредната храна е категорично изключена от менюто ми, просто защото искам да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах уморената си много дълга коса… Просто си дадох рестарт и мисля, че наистина – здравето отвътре – личи отвън“, сподели преди време певицата и добави, че никога не си е поставяла срокове, просто е слушала тялото си.


loading...