Тази есен фолк дивата Лияна чукна 41 години, но с формата си слага в джоба момичета с десетилетия по-млади от нея. Братовчедката на Коцето зарадва почитателите си с поредна порция апетитни снимки и заяви, че дължи вида си на правилното хранене и активния спорт.

„Както знаете, за мен спортът е начин на живот! Освен това винаги съм се стремяла да се храня чисто и здравословно? Нещото, което си потвърдих на мястото, на което се случваше този детокс, е, че всъщност самичка, слушайки тялото си, аз съм се хранила изключително правилно!

В “простичката” храна се крие ключът към нашето здраве! В малкото обработка, в малките количества! Единственото, което ми беше трудно да изключа, беше захарта! Шоколадът, без който не можех, но се справих с липсата му!“, пише Лияна в инстаграм.

Лияна показа супертяло на 41 (Снимка)

Вижте още:
Лияна стана обект на шеги в „Маскираният певец“Чалга дивата Лияна стана обект на шеги и смешки в последния епизода на „Маскирания певец“. Азис пред…Nov 15 2021skafeto.com

Сестрата на Лияна се оказа още по-сексиФолк иконата Лияна е пословична със своя сексапил. До такава степен, че братовчед й Константин публи…Sep 10 2021skafeto.com


loading...