Лола Мадона
Снимка: Instagram/ Marc Jacobs

Факт е, че наследниците на известните често вървят по техните стъпки и за това когато говорим за Лурдес Леон веднага се сещаме за старата мъдрост, че крушата не пада по-далече от дървото, пише lifestyle.bg. Лола, както я наричат всички, става все по-дръзка и все повече напомня за майка си Мадона когато бе млада.

24-годишната моделка знае, че провокативните секси снимки няма начин да не привлекат вниманието към нея, така че няма нищо против тях. Факт е, че ѝ се получават, сякаш е създадена да прави това.

Наскоро тя сподели свои снимки от фотосесия за Office Magazine, заснети от Маян Толедано. На тях тя е с лилава рокля, за която думата секси направо бледнее. На едната снимка Лола е в гръб, за да покаже ефектната рокля, направена от малки правоъгълници, отзад.

 

View this post on Instagram

 

Гарвановочерни коси, обувки на високи токчета, нова татуировка на гърба… Бодиартът не е чужд на Лола, но тази татуировка тип „стълбище към небето“ вероятно е нова, защото досега тя не е била забелязвана с нея, пише Hollywood Life.

 

View this post on Instagram

 

На другата снимка Лола е в същата стая, със същата рокля, легнала по корем. Дългите кичури на брюнетка прикриват по-голямата част от роклята. Тук се вижда тежкият ѝ грим и поглед, който показва, че е достойна дъщеря на известната си майка.

„Вижте дрехата“, написа Лола, но едва ли почитателите ще гледат само дрехата. Едно е сигурно, дъщерята на Мадона е невъзможно да остане незабелязана, каквото и да прави и каквото и да облече.

Вижте още:
Мадона пусна голи селфита (+18 СНИМКИ)Мадона втрещи феновете си с неприлично голи селфита. Певицата, която е на 62 г., публикува +18 снимк…Mar 30 2021skafeto.com

Най-голямата дъщеря на Мадона позира за известна модна марка (СНИМКИ)Мадона е призната модна икона на 80-те години на миналия век. Но май е време да предаде короната на …Feb 19 2021skafeto.com


loading...