Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все по-голям и по-красив. От няколко седмици насам дали ще вали, съобщава новата синоптичка Лора Георгиева, чийто живот е достоен за сериал с криминален привкус, пише Ретро.

Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване заедно с гимнастичката Симона Пейчева. Името ѝ обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг – бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян. Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора в столицата и остави нея и невръстната им дъщеричка Мишел да се справят с живота сами.

В криминалните хроники Манджуков остава известен като варненски бизнесмен и собственик на чейнджбюра, верига ресторанти, дискотеки и заведения. Приживе имаше рекордно много досъдебни производства и висящи дела. Беше заловен като част от организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари от над 22 милиона къса през 2011 г., с което е ощетил държавния бюджет с над 8 милиона лева, съобщиха тогава разследващите.

Мъжът на новата звезда сред синоптичките - брутално убит (СНИМКИ)

Мъжът на новата звезда сред синоптичките - брутално убит (СНИМКИ)

Мъжът на новата звезда сред синоптичките - брутално убит (СНИМКИ)

След смъртта му Лора и детето им се прибраха да живеят в родния ѝ Казанлък, откъдето тръгва и нейният път към славата, окичвайки се с титлата на един от най-старите конкурси за красота в България – „Царица роза“. Говореше се, че вдовицата и детето на бизнесмена са наследили дълговете му, но опечалената Лора така и не се престраши да говори.

Три години по-късно тя захвърли траура и мина под венчилото повторно, вричайки се във вечна вярност отново на богаташ. Вторият ѝ мъж – Деан, е крупен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Двамата станали двойка само две години след смъртта на Боби, когато се заговори, че овдовялата Лора мизерства. С Деан все още нямат общи наследници, а красавицата не е коментирала какво я е провокирало да възобнови телевизионната си кариера след дългогодишна пауза.

Виж още:Жени Калканджиева готова за Путин (СНИМКИ)„Руско момиче съм!“, хвали се Жени Калканджиева с дебела шапка ушанка, на която в златен цвят е изве…Jan 24 2021skafeto.com

Лари Кинг – легенда в журналистиката, но нещастен с женитеНа 87 години от COVID почина легендарният американски журналист Лари Кинг. От него поколения са се у…Jan 24 2021skafeto.com


loading...