Лора Крумова

Драстично напълняла е отново Лора Крумова, тръби Ретро. Журналистката бе уловена да отива към сградата на БТВ в един от последните си работни дни, преди отново да остане на улицата. Припомняме, че Крумова успя да се уреди като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, което обаче отпадна от ефира на телевизията заради покъртително ниския си рейтинг.

Лора Крумова ще строши кантара, пак удари 100 кила (СНИМКИ)

Лора Крумова ще строши кантара, пак удари 100 кила (СНИМКИ)

Тъкмо със завръщането си в БТВ бившата тв водеща се беше мобилизирала и редовно посещаваше фитнеса в съседство на офиса си. Тренировките бяха започнали да дават резултат, но проблемите в професията убили ентусиазма на Лора и тя зарязала вдигането на гири. Килограмите, които била стопила, върнала незабавно, при това двойно и ударила стотака на кантара. Дори тъмните дрехи, с които от години тв звездата се носи, не са способни да скрият пищните ѝ форми. Заради наедряването си Крумова била принудена непрекъснато да отговаря на неудобни въпроси на близки и познати, в това число и дали не е бременна, тъй като коремчето ѝ си личало под всеки тоалет.

Всъщност журналисткатата съвсем се окръгли след раждането на второто си дете. Тя стана майка на дъщеричка Мина през 2018 г., когато тъкмо бе навършила 39 години. В подобна възраст хормоналният дисбаланс при родилките е още по-сложен и често трупането на килограми не зависи от храната и спортната активност, а от промените в организма. Лора е майка и на син Явор. И двете ѝ деца са от половинката ѝ в живота – Сотир, който е ски и сърф инструктор. През лятото двамата отново демонстрираха любовта си публично на плажа на къмпинг „Градина“, където отмарят на каравана всяка година.

Виж още:Рачков натирен от Халваджиян заради любовна интригаДимитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира в…Jan 24 2021skafeto.com

Жени Калканджиева готова за Путин (СНИМКИ)„Руско момиче съм!“, хвали се Жени Калканджиева с дебела шапка ушанка, на която в златен цвят е изве…Jan 24 2021skafeto.com


loading...