Лоренцо купон

С щури купони ще отбележат завършването на училището младите попфолк изпълнители. Въпреки че цяла година слушаме, как браншът изнемогва заради липса на участия, явно певците ще развържат здраво кисията си за наследниците си. През тази година редица популярни музиканти са абитуриенти – Лоренцо, дъщерята на Бони – Миа, щерката на Лияна – Дениз, както и други родни звезди. Наследникът на Софи Маринова ще събере всички роднини и познати на едно място. Младият изпълнител с нетърпение очаква купона, който ще си подари.“Поканил съм 100 души за бала си – разкри пред „България днес“ Лоренцо.

На 24 май ми е абитуриентската вечер със съучениците. Ще стане див купон. Ще пея за съучениците на бала ми. Няма как“, добавя още наследникът на Софка. Щерката на Бони – Миа, която отскоро следва стъпките на майка си, ще отбележи завършването си с голямо парти. Разбира се, всички роднини и приятели на младата певица ще се веселят като за последно на бала на младата и талантлива изпълнителка.

„Ще бъде нещо нечувано и невиждано! Готвим нещо уникална за бала на Миа“, споделиха за вестника от екипа на певицата, без да издават повече подробности. Лияна също стяга бал. Нейната дъщеря – Дениз, след няколко дни завършва училище. Младата наследничка на фолкфурията, която често провокира със секси снимки, със сигурност ще заложи на екстравагантен тоалет за абитуриентската си.

Вижте още:
Под карантина Софи Маринова пее по купониСофи Маринова шашна с клипче в инстаграм, на което извива глас на купон. Пременена в елегантна черна…Apr 18 2021skafeto.com


loading...