Луна

Рядко можем да си представим, че Луна и Слави Трифонов, ще бъдат обект на една и съща тема. Това обаче е факт, след като Луна стана участник в предаването „Като две капки вода“, където ръси бисер след бисер и никой от екипа на предаването не е подготвен за нейните изявления.

Всяко качване на Луна на сцената на „Като две капки вода“ е истинска бомба със закъснител и в прекия, и в преносния смисъл на думата, а поредното потвърждение за това дойде в последния лайф, предават от show.blitz.bg. Поп фолк ветеранката винаги събира погледите, ако не с изпълнението си, то със сигурност с визията, а също и с пикантните признания, които прави съвсем неслучайно.

Във видеото, заснето по време на подготовката й за поредния звезден образ, изпълнителката призна нещо много любопитно – че мъжът до нея в момента е много известен музикант – висок, симпатичен, но без коса. Това, разбира се, отключи моментално любопитството на Рачков, който директно я попита дали не става дума за Слави Трифонов. „Не съм казала такова нещо!“, изненада се Луна, но с усмивка добави, че „но и не съм жена само за един мъж“.

Признанията на поп фолк дивата, макар и изречени със закачлив тон, веднага предизвикаха бурни дебати в социалните мрежи, където грижливо напомнят, че съвсем наскоро Дългия публично е изразил възхищението си от съвършената фигура на Луна, с което даде й повод за съмнения дали между двамата не се случва нещо.

Луна е родена на 2 април 1971 г. в гр. Шумен. Майка ѝ е от Вехтово и се казва Стоянка, а баща ѝ – Йордан. Има една сестра – Наталия. От малка проявява музикални наклонности, като пее и свири от 12-годишна на китара. Записва се в Математическа гимназия, като единствената с музикална паралелка, но не завършва, защото е изключена, заради свое изпълнение на училищен празник. От 15-годишна пее в заведения по морето, където крие истинската си възраст, за да получи разрешение.

Мести се в столицата, където работи като секретарка в една фирма и едно от задълженията ѝ било да купува вестници. В един от тях прочита обява: „Оркестър търси певица с готов репертоар“. Отзовава се и бива избрана. Изнася множество концерти и има участия в цялата страна. Следва периодът от 90-те години, в който Луна пробива в Швейцария – в сръбското заведение-ресторант „Гордония“. Там пее на сръбски, български, италиански, английски, немски. Завръща се в България под името Луна, като изпълнител на набиращия популярност попфолк жанр.

Вижте още:Слави Трифонов за побоя над Слави Ангелов: Пляскане по балкони не помага, трябва системен натискСлед като медии и колеги на жестоко пребития журналист Слави Ангелов осъдиха категорично нападението…Mar 18 2020skafeto.comСлави Трифонов: Фейсбук изтри поста ми за бежанците„Честит трети март! Най-важният празник за нас, българите, защото на тази дата възкръсва българската…Mar 3 2020skafeto.com


loading...