Мариана Маринова

„Фермата“ е предаване, което подлага всеки от участниците на изпитания. Някои от хората са подготвени за лишенията и трудностите, с които трябва да се справят, но други не са толкова. Често тези, които се приспособяват по-трудно са известните личности, които се присъединяват към формата и са свикнали да получават всичко, от което имат нужда, когато имат необходимост от него.

Една от най-атрактивните участнички във „Фермата“ изуми всички в продукцията с порока, от който страда, пишат от show.blitz.bg. Бившата „Мисис България“ и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова хвърли в ужас всички!

Причината е порок, с който не може, но и не иска да се пребори. Атрактивната брюнетка не издържа и ден без да пуши, а никотиновият глад я докарва до истерия. След като съотборниците й от тима на чорбаджиите предпочетоха да вземат от наставника си кафе, вместо тютюн, Мариана се почувства пренебрегната и категорично отказа да се труди.

Според нея огромните й усилията да подобри условията на живот във „Фермата“ не са оценени подобаващо, а трябвало да бъдат възнаградени поне с един пакет цигари. „Губите ме като работник. Дадох си гъ*а да измажа тези стени, за да си получа тъпите цигари! Сега се чувствам зле!“, проплака Маринова и се изолира в спалнята.

Откакто е в аграрното риалити Мариана Маринова показа, че върти мистрия с лекотата, с която реди тиарите върху главите на победителките в конкурсите й. Мъжете в чорбаджийската ферма не скриха възхищението си от уменията й на строител, а съотборникът й Ивайло Шопски се опита да я върне в играта. „Ела да покажеш на всички коя си, ела да мачкаш!“, надъха я той. Обидената Мариана обаче не се пречупи.

Не съм влязла тук, за да показвам коя съм. Хиляди пъти казах, че ще работя здраво, за да си получа като награда цигарите, но никой не ме отрази. В живота лекарите и пожарникарите също протестират, защото трудът им е недооценен“, отсече Маринова, която влезе във „Фермата“ със заявката, че интелектът й е по-голям от силиконовите й импланти.Саня Борисова отпадна от „Фермата“ със сълзиДетската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риали…Sep 22 2019skafeto.comВсички говорят за него! Кой е културистът Тихомир Рангелов от „Фермата“Културистът Тихомир Рангелов слиса зрителите на „Фермата“ с откровенията си как харесва единствено м…Sep 11 2019skafeto.com

loading...