Певецът Ивайло Колев, който бе пребит вчера, е станал жертва на междусъседска война. Звездата от първото музикално риалити у нас „Стар Академи“ бе приет за преглед в болница след жестоки крошета. Той е бил атакуван в дома си на ул. “Кукуряк” в столичния кв. “Овча купел” в сряда.

Около 14,15 ч неизвестен се обадил на тел. 112. Съобщил, че Колев е бил удрян и ритан след междусъседски спор. На 15-ата минута на мястото пристигнала линейка. Медиците прегледали 41-годишния музикант. Имали съмения за комоцио и му предложили да го закарат в болница. Колев обаче отказал и се подписал, че е информиран за опасностите. Заради данните за побой лекарите уведомили МВР.

Разследващ полицай се свързал с певеца. Той обаче решил да не свидетелства, отказал да представи и медицинско за побоя. Затова вероятно разследването ще бъде прекратено, пише „24 часа“.

Въпреки отказа от лечение обаче на Колев му се наложило да влезе в болница, съобщиха от екипа му. Заради това бил отложен и концертът му в популярен столичен клуб. Колев трябвало да изнесе трибют на Майкъл Бубле, по време на който да бъде и предпремиерата на баладата му “Светлина”. Парите от купените билети могат да бъдат получени на касите.
Ивайло Колев беше нападнат, бит и пратен в болница часове преди концерта муИвайло Колев е бил нападнат и бит, а в момента е в болница. Това съобщиха от екипа на музиканта с по…Oct 31 2019skafeto.com

loading...