любимците

„София ден и нощ“ беше български сериал, който бързо спечели зрителите и се превърна в част от вечерта на повечето семейства. Разбира се, любимците на зрителите се различават, спрямо техните предпочитания, но е факт, че всички ние се вълнувахме от приключенията им. Днес ви представяме какво се случва с тях след като сериалът вече приключи своето излъчване.

Над 9 месеца минаха от последния епизод на първия риалити сериал у нас „София – ден и нощ“, предават от show.blitz.bg. В 574 епизода станахме свидетели на мечтите, копнежите, провалите и върховете в живота на млади хора в големия град. Какво се случва с някои от най-популярните лица от сериала днес? Разгледахме профилите им в Instagram, за да разберем.

Екранният Дани продължава активно да се занимава с актьорска дейност, като можем да го гледаме в ефектна реклама на мобилен телефон, където е в ролята на зомби. Направил е страхотно тяло, както се вижда и от снимките му в социалните мрежи. Русокосата чаровница Калина Кузманова вече освен моден и лайфстайл инфлуенсър е и фитнес такъв. Рекламира световен бранд за спортни добавки и показва страхотни резултати от фитнеса.

Адриан Зурков е все такава планина от мускули, като се занимава професионално и като онлайн треньор, предлагащ и хранителни планове. Жената до него все още е Таня Дешева. Калина Иванова,а която играеше Симана в сериала, е в една от главните роли на уеб сериала VIRAL. Все така чаровна е и все така заобиколена от най-любимите си хора. Кристиан Кирилов дебютира и на музикалната сцена, ожени се, направи модна линия за спортно облекло. Той е и една от звездите в уеб сериала VIRAL.

Вижте още:Митко от „София ден и нощ“ забърка огромен скандал в риалитито на МегзКристиян Кирилов, по-известен като Митко от “София ден и нощ” предизвика лавина от коментари в социа…Jun 21 2019skafeto.comОплюха грозно дебюта на Митака от „София ден и нощ“ (Видео)Сериалът „София ден и нощ“ отдавна приключи, а част от станалите любимци на зрителите актьори се опи…May 16 2019skafeto.com


loading...