Цветанка Ризова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Шумно несъгласието си с мерките против разпространението на коронавируса у нас изразява в интернет пространството любовникът на Цветанка Ризова – младият доктор Веселин Йолов, пише Ретро.бг.

Последният официален мъж до водещата на „Лице в лице“ е зам.-началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Медицински институт-МВР и явно е решил да натрупа бърза слава, оспорвайки решенията на щаба, след като не можа да изпъкне покрай тв звездата, коментират негови колеги. „По-вероятно е да спечелите от тотото, отколкото да хванете коронавирус“, написа във Фейсбук Йолов и разпали скандала около себе си.

Преди дни той продължи тезата си, като коментира: „Медицината като цяло е имала и ще има много по-големи предизвикателства от коронавируса! Става въпрос за вирусна инфекция, вирус, който беше прогнозиран като разрушителен в здравен аспект. Просто е нов или поне така се твърди. Това създаде една несигурност в здравните среди, която до голяма степен е оправдана, но преувеличаването на проблема категорично ще доведе и води до много по-големи щети от самата вирусна инфекция.

Разбира се, в такива едни моменти започва да страда икономиката, неминуемо е, което в дългосрочен план ще окаже негативно влияние и върху здравето на хората. Оформя се порочен кръг. Много бързо се формират и реорганизират спекулативни практики. Лесно е да манипулираш един човек със здравето и живота му. Категорично споделям тезата, че данните за т. нар. жертви на коронавируса са манипулативни. Не е коректно да бъдат споделяни в медиите снимки на интензивни отделения с болни, както и на ковчези, снимани преди 5-6 години по друг повод“.

Очевидно д-р Йолов дискутира въпроса и с половинката си Ризова, която е повлияна от неговото мнение. Десетки зрители в последните седмици откровено критикуват тв водещата, че не задава подходящи въпроси на събеседниците си по отношение на коронакризата у нас.

Виж още:Синът на Цветанка Ризова яхна Мазерати за 100 бонаСинът на Цветанка Ризова, плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли, яхна мазерати за 100 …Nov 1 2019skafeto.com


loading...