сузанита гърди

На крилете на любовта е Сузанита. Нещата между щерката на Орхан Мурад и новото й гадже се развиват изключително добре. Толкова добре, че младата певица вече е представила половинката си на Орхан Мурад и майка си Шенай, пише България Днес.

Семейството на певицата забелязва, че щерка им гледа по различен начин на живота, и искат да разберат кой е виновен за това. Родителите на Сузанита настояват за среща с момчето и са впечатлени. Семейството на певачката страшно много харесва бъдещия си зет и са очаровани от него.

Сузи и гаджето са заедно от почти 6 месеца. Запознават се през лятото. Момчето, разбира се, е по-голямо от певицата. Младата певица си пада по батковци и всичките й гаджета са по-възрастни и зрели от нея.

Кой е човекът до Сузанита, тя не споделя, но от кадри на младежа, пленил сърцето на 18-годишната изпълнителка, се вижда че е доста висок. Здравеняк е. И има така популярната в последните години брада по лицето си.

На крилете на любовта – Сузанита представи гаджето на родата

„Обичам го“, признава Сузи в едно от епизодичните сторита в социалната мрежа, на което е и избраникът й, с което дава да се разбере, че нещата между тях са изключително сериозни.

В същото време певицата ще се подлага на поредната си операция. Сузи забегна към Истанбул, където й предстои интервенция в много скъпа клиника.

На крилете на любовта – Сузанита представи гаджето на родата

Щерката на Орхан Мурад се пусна от болничната стая, а на ръката й ясно си личи абокат. Едва ли Сузи ще слага силикон в гърдите си, тъй като тя наля пазвите преди броени месеци. Най-вероятно изпълнителката ще тунингова друга част от тялото си, която не й харесва.

Виж още:След като възпита Сузанита, майка ѝ иска да отглежда и чужди децаРабота като детегледачка си търси майката на Сузанита, пише България днес. Шенай Мурад лично обяви …Jan 22 2021skafeto.com

Сузанита – вече „легална“ и разголена по бански в студа (СНИМКА 18+)По бански в снега се пусна Сузанита. Младата чалгарка, която навърши пълнолетие преди три дни, се съ…Jan 12 2021skafeto.com

Потрес: Сузанита върти кючеци на баща си (ВИДЕО 18+)Скандални клипчета на Орхан Мурад и дъщеря му Сузанита направо втрещиха онлайн потребителите, предав…Jan 10 2021skafeto.com

loading...