Любомир Милчев

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ръководството на УМБАЛ „Света Анна“ в София опроверга категорично информациите, появили се в някои медии, че Любомир Милчев – Денди дължи на лечебното заведение суми от порядъка на 50 000 лв. Още по-малко пък някой от болницата е искал такива пари от роднините му, заяви пред Дир.бг говорителят на болницата Антон Луков.

Роднините на Денди, който бе приет в болницата на 18 февруари след тежък побой, са възмутени, че в интернет се събират пари, за да се плати лечението му. Племенницата на светския хроникьор Анна Георгиева обяви в профила си във Фейсбук, че това е поредната измама.

Говорителят на УМБАЛ „Света Анна“ потвърди, че близките на Любомир Милчев не дължат нищо, тъй като по закон здравноосигурителният статус на пациентите, които се приемат в лечебни заведения по спешност, няма значение. „Същото се отнася и за бременните жени и онкоболните“, добави Луков.

58-годишният Любомир Милчев – Денди бе открит на 18 февруари в безпомощно състояние в апартамента му на улица „Св. Иван Рилски“ в София. От Софийската градска прокуратура съобщиха, че е образувано досъдебно производство за извършен опит за умишлено убийство. Той бе приет в „Света Анна“ с множество фрактури на черепа, отоци и хематоми, като според лекарите е „бит брутално в главата“.

Вече месец той не е идвал в съзнание. Състоянието му продължава да е критично, с опасност за живота. Бяха му извършени две черепно-мозъчни операции. Продължават опитите на медиците от болницата за стабилизирането му, но на този етап няма промяна.

Виж още:Мистерията с Денди се заплитаСтъпало с окървавен ръб е открито в дома на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди. Предполага се, …Mar 12 2022skafeto.com

Обрат: Денди се претрепал по стълбите в дома си, ударил 30 пъти главата сиСедмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да разнищва случая. Полицаите обаче …Mar 6 2022skafeto.com

Денди отказал линейка, видян е паднал на тротоар в центъра на СофияСлучайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар в центъра на София и са му предложили да и…Feb 24 2022skafeto.com