седмото небе

Когато един родител види, че мечтите на детето му се сбъдват или че то постига някакъв успех, неминуемо се появява чувство на гордост. Всеки родител се старае да помогне както може на детето си, за да успее то да тръгне по онзи път в живота си, който ще го направи щастливо. Именно добра новина, свързана с дъщеря му, накара Любо Нейков да се чувства на седмото небе.

Любо Нейков съвсем скоро ще се наслади на един от най-чаканите си моменти в живота – този да види щерка си на екран, пишат от show.blitz.bg. Това ще се случи в един от следващите епизоди на хитовия български сериал „Откраднат живот“, издава човек от екипа на продукцията. Осиновената щерка на големия актьор Ина ще влезе директно в операционните зали, където ще покаже неподозирани актьорски заложби.
Любо Нейков на седмото небе от тази новина (Снимки)
Любо Нейков на седмото небе от тази новина (Снимки)

Нещо повече – оказва се, че „Откраднат живот“ е любимият сериал на наследничката на Нейков и за нея този шанс да бъде рамо до рамо с толкова именити актьори, е сбъдната мечта не само заради актьорския дебют, но и заради факта, че по професия Ина е медицинско лице. Тя е част от акушерския екип на „Майчин дом“ и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не са й чужди.

Ина е дъщеря на починалия през 2013-та брат на актьора, но Любо Нейков се грижи за нея като истински баща. Когато биологичният й баща си отива, тя е само на 16 години, връщат лентата с тъга съседи на актьора от родния му Червен бряг. Любопитна подробност е, че Ина и биологичната дъщеря на Любо Нейков – Анна се разбирали толкова много, сякаш са истински сестри. Постоянно си помагали във всичко.Любо Нейков взима мястото на Слави ТрифоновЛюбо Нейков зае мястото на Слави Трифонов в програмата на bTV от новия есенен сезон. От телевизията …Aug 31 2019skafeto.comЗлатно сърце: Любо Нейков проговори през сълзи за загубата на майка сиЛюбимият комик Любо Нейков често разплаква зрителите си от смях, но в реалния живот нерядко му се сл…May 1 2019skafeto.com

loading...