Маги Сидерова Борислав Желязков

Маги Сидерова цъфна на сватбата на бившия си мъж Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, пише lupa.bg. Бившите съпрузи явно са запазили доста топли отношения, защото Манекена е поканил екс съпругата си на венчавката с новата си избраница Роси Черногорова, която също е манекенка като Маги. 

Венчавката се състоя в събота, 28 август, в „Св. Успение Богородично“ в Царево, а след това гостите се забавляваха в ресторанта на плаж „Перла“ в Приморско, който бе затворен за посетители.

Булката Роси бе с изключително красива, но и доста прозрачна рокля, която не скриваше нищо от идеалната й фигура.

Маги Сидерова на сватба на бившия си мъж (СНИМКИ)

Маги Сидерова на сватба на бившия си мъж (СНИМКИ)

Прозрачната рокля на буклата

Боби и Роси са сключили брак през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното, но е отложила църковния брак и купона за този август.

Маги Сидерова на сватба на бившия си мъж (СНИМКИ)

Маги честити на бившия си и новата му

Маги Сидерова на сватба на бившия си мъж (СНИМКИ)

Гостите са били забавлявани от Азис, казват присъствали на венчавката. Маги Сидерова пък е била на сватбата с настоящия си мъж Георги Сидеров, става ясно от публикувани сторита в инстаграм профила на брюнетката.

Припомняме, че Боби Манекена се разведе с Маги преди 7 години. Тогава се заговори за изневери и от двете страни, но въпреки слуховете, и двамата отказаха да посочат конкретна причина за раздялата си. Двамата не общуват и са в ледени отношения. Преди 2 години Желязков се залюби с манекенката, която живееше в Дубай, но се прибра заради любимия си.

Маги Сидерова на сватба на бившия си мъж (СНИМКИ)

Сидерова, бивша Желязкова, със сина си, който също се казва Борислав

Запознати издават пред Lupa.bg, че Боби е направил Черногорова управител на хотела си в Лозенец. По-паметливите помнят, че преди тази роля се изпълняваше от бившата му Маги, която понастоящем е Сидерова, след като мина повторно под венчило.

Черногорова пък остана вдовица едва на 35 години, след като пред очите й беше разстрелян мъжът й – ъндърграунд боса Митко Лудия.


loading...