Маги Халваджиян милен цветков признание

Маги Халваджиян е не само един от най-успешните български продуценти, но и е много директен и категоричен в мненията си. Днес ви представяме поредното му признание, което не само е право в целта, но и веднага разбуни духовете в социалните мрежи.

Мнението на Маги Халваджиян по актуални теми от деня винаги предизвиква бурни вълнения в социалната мрежа, защото продуцентът е режещо директен, пишат от show.blitz.bg. В скорошни постове във виртуалното пространство Маги се отдаде на размисли и страсти, и това, което написа, логично бе последвано от много коментари, голяма част от които положителни. Темата е пандемията и мерките, които се взимат у нас за нея.

„За първи път, ама наистина за първи не сме на последно място в някоя класация, а сме в челните места в превенцията! Гледам паниката в Испания, Англия, Франция… закъсняха! И да, това заслужава адмирации!

Дори не си даваме сметка, до къде можем да стигнем! Знам, че сме родени критици! Знам, че ако нямаше мерки щяхме да критикуваме! Знам , че и при взети мерки пак ще критикуваме! Ще критикуваме, че мерките са скапани или ще критикуваме, защото мерките са прекалени! Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние! Но този път истината се вижда с просто око! Трябва да си ужасно предубеден, за да го отречеш!! Със здравната превенция правителството се справя адекватно! Това е мнението ми на база на ситуацията, която наблюдавам по света! Никое правителство не е подготвено за подобна ситуация и направо съм учуден и приятно изненадан от ситуацията в България!

Сега обаче чакаме и адекватни икономически мерки! Трябва конкретика! Прекалено общо се говори в момента, а трябват спешни решения, защото вече доста хора и бизнеси не работят! Смятам, че трябва да се направи и национален икономически щаб , който денонощно да работи по тези въпроси! Кризата ще свърши! Пандемията ще приключи! Правилните икономически мерки сега, ще спасят бизнеса и икономиката после! Като казвам сега, искам да кажа веднага! И за това няма време! Спешно е! Национален щаб от икономисти! Пазете се! Бъдете добри и стойте вкъщи!“, пише Маги, който със сигурност ще измисли креативен план, за да не претърпи бизнес загуби.

Вижте още:Маги Халваджиян купонясвa до зориИзвестният продуцент Магърдич Халваджиян и цялото му семейство купонясваха до зори. А някои от тях и…Feb 11 2020skafeto.comМаги Халваджиян стана дядо за втори пътСинът на Маги Халваджиян и Кремена – Бедрос и половинката му Александра Енева станаха родители за вт…Dec 21 2019skafeto.com


loading...