Мадона украйна

Кралицата на попа Мадона се включи в антивоенните реакции, които вече идват и от средите на световния шоубизнес, пише „Телеграф“. След като Шон Пен отиде на място в Киев при Зеленски, а Дейвид Линч също осъди руската инвазия, това направи и Луиза Чиконе с видео в нейния инстаграм.

Облечена в лилаво трико, Мадона призовава за край на войната и показва среден пръст на руския президент Владимир Путин.

„Безсмисленото, основано на алчност, нападение на Русия над Украйна трябва да бъде прекратено. Моля ви, изпращайте хуманитарна помощ, за да помогнем на милионите граждани на Украйна, чийто живот пострада от тази криза в момента.

Путин наруши всички действащи договори за правата на човека. Путин няма право да се опитва да унищожи съществуването на Украйна“, написа звездата.

Във видеото Мадона редува кадри на Путин с такива на Хитлер, като недвусмислено прави сравнение между двамата. Мадона изразява подкрепата си към украинския президент Володимир Зеленски и казва, че САЩ се молят за украинския народ.

„Ние ви подкрепяме, президент Зеленски“, възкликва певицата. „Молим се за вас и вашата страна. Господ да ви пази. Няма да бъдем безпомощни, когато се сблъскваме с геополитически действия от такъв мащаб. Има неща, които ние можем да направим“, пише още кралицата на попа.

Постът й в Инстаграм завършва със „Слава Украине!“.

Вижте още:
Дъщерите на Песков и Абрамович: Не на войната!Елизавета Пескова – дъщерята на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, публикува в инстаграм снимка на…Feb 26 2022skafeto.com

Мъск позиционира сателитите си над УкрайнаСателитната система позиционирана в ниска околоземна орбита на Илън Мъск Starlink вече оперира над У…Feb 27 2022skafeto.com


loading...