Майкъл Медсън

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Синът на актьора от „Глутница кучета“ Майкъл Медсън беше намерен мъртъв вчера в Хавай. Хъдсън Медсън, 26-годишният кръщелник на Куентин Тарантино, се е самоубил с огнестрелно оръжие, съобщава Дир.бг, цитирайки The Sun.

„Мога да потвърдя, че Хъдсън Лий Мeдсън, на 26 години, е починал от огнестрелна рана в главата при предполагаемо самоубийство на остров Оаху“, каза говорителка на отдела за съдебна медицина в Хонолулу.

61-годишната майка на Хъдсън ДеАна Мадсън веднага е отпътувала за Хавай. Хъдсън и неговата съпруга Карли живеят от август 2019 г. в Уахиава, на остров Оаху, Хавай. Хъдсън служи в армията на САЩ. Бил е и в Афганистан.

Медсън беше базиран в казармата „Schofield“ в Оаху, дом на 25-та пехотна дивизия, и миналия март беше повишен.

Миналата седмица, на 15 януари, жена му Карли претърпя операция и благодари в социалните мрежи за неговата подкрепа. „Искам да поздравя моя невероятен съпруг! Вчера имах операция за отстраняване на тумор от едната ми гърда и той през цялото време ми помагаше. Донесе ми донесе цветя, удобна пижама, любимите ми бонбони и картичка! Помага ми и да се възстановя“, казва жената.

Двойката се срещна през 2017 г., след като приятел на родената в Минесота Карли ги запознал. Той също бил военен.

Хъдсън й предложил през ноември 2017 г., падайки на колене на върха на „Pike’s Peak“ в Колорадо. Оженили се през 2018 г. Скоро след това той се връща на служба в армията.

„Официалната“ сватба била през юни 2019 г. в парк „Шайен Маунтин“ в Колорадо. „Въпреки че вече бяхме женени от година и половина в този момент“, написа Карли в Инстаграм. Церемонията била по време на гръмотевична буря. Те имали проблеми със зачеването и търсели решение на това да имат деца. Не е ясно какво е подтикнало младия мъж да посегне на живота си.

Мадсън има братя Калвин, на 25 години, и Люк, на 16, и доведените братя Кристиан и Макс от предишната връзка на Майкъл Медсън с Жанин Бисиняно. Медсън има общо седем деца, сред окито една дъщеря. Мистър Блонд и Тарантино са си сътрудничили в многото филми, включително „Глутница кучета“ и „Kill Bill“. Медсън има 324 участия във филми зад гърба си, снима и у нас в „Бензин“ на Асен Блатечки.

Още от Лайфстайл