Малина внучка

Поп-фолк дивата Малина е горда баба на момиченце и това ясно си личи от снимките, които публикува в социалните мрежи. В същото време тя съветва феновете си да останат по домовете си, за да се справим по-бързо и лесно с пандемията от коронавирус.

Фолк звездата Малина тихомълком стана баба. Нейният син Симеон я дари с внучка, която кръстиха на нея, пишат от show.blitz.bg. Малина никога до този момент не е коментирала темата, нито пък беше споледеляла снимки на внучето. Тези дни реши да го направи и на стори в Инстаграм качи видео, на което синът й прави лицеви опори, а на гърба му е малката Малина.

Малина за първи път показва своята внучка, която е вече на цели 2 години. Тя е от певиците, които не обича да излага личния си живот на показ. Нейни колеги са изумени от факта, че си е позволила този път нейните фенове да навлезнат толкова сериозно в личното й пространство. Изпълнителката на хита „Само миг“ прекарва последните седмици на изолация със семесйтвото си и за първи път има толкова свободно време, което да посвети на своята първа внучка.

Публикувано във факти.бг: 29-годишният халф научил новината, че е станал баща в Турция, където е на лагер с новия си отбор и веднага е почерпил съотборниците си. Мaлинa, кoятo имa цeнз зa футбoлeн мeниджър, ceгa имa oщe eдин пoвoд дa ce гoрдee cъc cвoя cин. Тя cлeди рaзвитиeтo нa кaриeрaтa му и дoри cпoдeля, чe му дaвa cъвeти, „нo тoй кaзвa „Дa, дa“ и пaк прaви кaквoтo cи рeши. Зa cъжaлeниe нaпocлeдък нямaм възмoжнocт дa приcъcтвaм нa мaчoвeтe му“, oбяcнявa фoлк пeвицaтa.
Малина показа внучка си за първи път (Снимка)

Малина е родена в Севлиево, но израства и живее в Ловеч. Майка ѝ и баща ѝ Тодорка и Станчо са ветеринарни лекари. Има брат, който е с 2 години по-голям от нея. Макар като дете да мечтае да пее и да танцува, по желание на родителите си Малина продължава семейната традиция и завършва образованието си в Стара Загора, със специалност ветеринарна медицина. През 1990 г. ражда своя син Симеон.

Професионално се е занимавала с народни танци в продължение на 11 години, а по-късно и с ориенталски, като танцьорка в оркестър Джипси авер. Един от малкото съхранени записи на групата с участието на Малина е гостуването им в предаването на Тодор Колев „Как ще ги стигнем…“ през 1995 г. В началото на 90-те години има издадена видеокасета с оркестъра – „Магията на ориенталския танц“. В Швейцария сръбски продуценти я харесват и ѝ предлагат да издаде албуми в Сърбия, но по това време там тече война и се налага да мине известно време, през което тя се връща в България и малко по-късно подписва договор с Пайнер. Макар Малина да е истинското ѝ име, с продуцентите са обмисляли тя да използва псевдоним съставен от две части, но накрая певицата решава да продължи с рожденото си име.

Вижте още:Няма да познаете как изглежда Малина днес (Снимки)Малина е една от най-известните и обичани от публиката поп-фолк фурии у нас. Нейната кариера е дълга…Dec 19 2019skafeto.comЯсни са хонорарите на поп-фолк фуриите в новогодишната нощПоп-фолк фуриите обикновено са най-заети именно по време на предстоящите празници. Причината за това…Dec 23 2019skafeto.com

loading...