Малина

Малина е една от най-известните и обичани от публиката поп-фолк фурии у нас. Нейната кариера е дълга и успешна, но в последните години не е толкова активна, колко беше преди. Именно затова сега, когато тя пусна снимки в социалните мрежи, хората се удивяват как изглежда Малина днес.

Малина все така разпалва въображението, независимо че вече не е първа младост, пишат от show.blitz.bg. 52-годишната поп фолк дива, която се слави като една от най-пластичните в бранша, изуми феновете си наскоро. Причината е начина, по който изкусителната блондинка изглежда в момента. Наскоро тя публикува в личния си профила в социалната мрежа свои актуални фотоси, които бързо предизвикаха нещо страшно във виртуалното пространство.
Няма да познаете как изглежда Малина днес (Снимки)

Най-верните й последователи, разбира се, намират промяната за много успешна, а според други разкрасителните процедури на лицето са били малко в повече за певицата. След като в първите месеци на вече отминаващата година ви показахме колко перфектна снага показва Малина на екзотичните Сейшели, ето, че вниманието отново е в нея и сега. По всичко изглежда, че атрактиванта изпълнителка е готова за Коледа и я очаква с голямо нетърпение.

Малина Станчева Станчева, по-известна само като Малина, е българска попфолк певица. Малина е родена в Севлиево, но израства и живее в Ловеч. Майка ѝ и баща ѝ Тодорка и Станчо са ветеринарни лекари. Има брат, който е с 2 години по-голям от нея. Макар като дете да мечтае да пее и да танцува, по желание на родителите си Малина продължава семейната традиция и завършва образованието си в Стара Загора, със специалност ветеринарна медицина. През 1990 г. ражда своя син Симеон.
Няма да познаете как изглежда Малина днес (Снимки)

Професионално се е занимавала с народни танци в продължение на 11 години, а по-късно и с ориенталски, като танцьорка в оркестър Джипси авер. Един от малкото съхранени записи на групата с участието на Малина е гостуването им в предаването на Тодор Колев „Как ще ги стигнем…“ през 1995 г. В началото на 90-те години има издадена видеокасета с оркестъра – „Магията на ориенталския танц“. В Швейцария сръбски продуценти я харесват и ѝ предлагат да издаде албуми в Сърбия, но по това време там тече война и се налага да мине известно време, през което тя се връща в България и малко по-късно подписва договор с Пайнер. Макар Малина да е истинското ѝ име, с продуцентите са обмисляли тя да използва псевдоним съставен от две части, но накрая певицата решава да продължи с рожденото си име.

Вижте още:Голяма трагедия сполетя поп-фолк певицата АндреаПоп-фолк дивата Андреа от скоро пребивава в Щатите, след като остана изключително обидена от реакции…Mar 17 2019skafeto.comЛюбимият на поп-фолк дивата Преслава още е женен за русата ЗлаткаНе е тайна за никого, че поп-фолк дивата Преслава съвсем скоро стана майка на първата си дъщеря. Тя …Feb 19 2019skafeto.com

loading...