Звездата от индийския сериал „Малката Булка“ Сидхарт Шукла изненадващо е починал на 40-годишна възраст, съобщават от местната телевизия Colors TV, където Шукла е работил.

Според информациите Индийският актьор, модел и телевизионен водещ е получил инфаркт. Той е бил откаран по спешност в болница в Мумбай, но на път за лечебното заведение е издъхнал.

Негови приятели и колеги изразиха шок и скръб, след като новината за смъртта на Шкула беше разпространена.

„Ние в Colors TV сме натъжени и съсипани от внезапната загуба на члена на нашето семейство Сидхарт Шукла. Той ще ни липсва изключително много. Смъртта му е непоправима загуба за нас и цялата индустрия“, се казва в съобщение на официалния профил на телевизията в Twitter.

Редица актьори и други знаменитости от Индия използваха социалните медии, за да изразят скръбта си по загубата на актьора.

Шукла започва кариерата си като модел и става първият индианец, спечелил конкурса „Най-добър модел на света“ през 2005 г. Три години по-късно той влиза във филмовия бизнес на Индия. В кариерата си той има редица успешни телевизионни и филмови продукции, като за това време той се утвърждава като една от големите звезди на Холивуд.

Освен това Шкула участва и в редица телевизионни формати като „Индия има талант“, където е водещ, „Големият бос“ и „Фактор Страх“. През 2020 г. печели сезона на индийското издание на „ВИП Брадър“.

През 2013 г. попада в класацията на „Таймс“ за най-секси мъжете в Индия.

У нас актьорът бе познат с ролята си на Шиврадж Алок Шекар в сериала „Малката булка“.


loading...